Mainos

IS: Lappuliisa ei nähnyt parkkikiekkoa tuulilasissa – onko virkamiehen sana kuvatodistetta voimakkaampi?

Hyvinkääläisnainen sai parkkisakon mielestään perusteettomasti, kertoo Ilta-Sanomat. Asia on etenemässä hallinto-oikeuteen.

Ilta-Sanomien haastattelema hyvinkääläinen Elina Soini sai pysäköintivirhemaksun Jussintorin parkkipaikalta. Syynä oli pysäköinti ilman parkkikiekkoa, vaikka ikkunassa sellainen Soinin mukaan olikin – tosin ikkunan yläkulmassa.

Soinin tekemä oikaisuvaatimus autosta otettuine kuvineen hylättiin, koska pysäköinnintarkastajan mukaan kiekkoa ei ollut. Soini harmittelee, että tapauksessa on uskottu enemmän pysäköinnintarkastajan sanaa kuin kuvallista todistetta.

Hallinto-oikeuteen valittaminen maksaa 250 euroa, jota ei kuitenkaan peritä, jos päätös tehdään muutoksenhakijan eduksi.

– Ehdottomasti aion valittaa päätöksestä, hän kertoi Ilta-Sanomille.

Hyvinkään pysäköinninvalvonta pitää mahdollisena, että Soini on laittanut kiekon jälkikäteen tuulilasiin ja ottanut kuvan vasta sitten. Tapauksia on kuulemma silloin tällöin.

Pysäköintivirhemaksun antanut tarkastaja ei ottanut kuvaa autosta, vaikka monessa muussa kaupungissa se onkin yleinen käytäntö. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.