Mainos

"Irlannin Marian" kerrotaan voivan hyvin - seuraavaksi edessä DNA-testit

Irlannissa eilen huostaanotetun tytön tapauksen selvittely jatkuu. Irlantilaissanomalehti Independentin mukaan huostaanotettu tyttö voi hyvin ja häntä aiotaan haastatella pian.

Noin 7-vuotias tyttö otettiin eilen illalla huostaan Dublinin esikaupunkialueella asuvalta romaniperheeltä. Poliisi oli saanut aiemmin vinkin, jonka mukaan suuressa perheessä asui vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen lapsi, joka ei ulkonäkönsä perusteella vaikuttanut olevan vanhempien biologinen lapsi. Irlannin poliisi on vahvistanut tapauksen MTV3:n Uutisille.

Tyttö on nyt maan terveysviranomaisten hoidossa ja häneltä on tarkoitus ottaa pian DNA-näytteet.

Tytön väliaikaisesta huostaanotosta päätettiin tänään Dublinin perheoikeudessa. Noin 20 hengen joukko romaniyhteisön jäseniä odotti rakennuksen ulkopuolella päätöstä.

Huostaanottoon päädyttiin, koska poliisin mukaan romanivanhemmat eivät pystyneet todistamaan tytön olevan heidän lapsensa. Irlannin poliisin mukaan vanhemmat olivat kertoneet poliiseille lapsen nimen, syntymäajan ja tiedot syntymäsairaalasta, mutta nimetystä sairaalasta ei löytynyt dokumentteja tytöstä. Vanhempia ei ole pidätetty eikä heitä epäillä toistaiseksi sieppauksesta.

Irlannin tapauksella on paljon yhtäläisyyksiä Kreikassa esiin tulleeseen tapaukseen, jossa Mariaksi kutsuttu tyttö löydettiin romaniperheen huomasta. DNA-testit paljastivat, että tyttö ei ole perheen biologinen lapsi.

(MTV3 - Independent - The Telegraph)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.