Mainos

Invaskootterilla kulkeva perheenisä sai erikoiset sakot Lontoosta – "Kävin siellä viimeksi 40 vuotta sitten"

Poliisin mukaan mies, joka liikkuu 12 kilometriä tunnissa kulkevalla invaskootterilla on aiheuttanut Porschen ratissa pahennusta Lontoossa. 

Richard Sullivanin, 63, vasen jalka amputoitiin viime marraskuussa seurauksena vuosia sitten sattuneesta työtapaturmasta. Terveysongelmien vuoksi Sullivan on viimeiset kaksi vuotta käyttänyt liikkumiseen korkeintaan 12 kilometriä tunnissa kulkevaa invaskootteria, jonka hän on vuokrannut käyttöönsä. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Lontoon liikenneviranomaiset kuitenkin penäävät miestä maksamaan sakon, jonka mukaan mies on painellut Porschella yksisuuntaista väärään suuntaan suurkaupungin hulinassa.

– Minulla oli joskus Renault. Porschesta olen vain haaveillut, enkä ole Lontoossakaan käynyt 40 vuoteen, ihmettelee tällä hetkellä autottomasti elävä Sullivan.

Viranomaiset jättäneet selvitykset huomioimatta

Mies on soittanut asiasta Lontoon viranomaisille jo viisi kertaa, mutta he vaativat selittelyistä huolimatta Sullivania maksamaan sakon. Sakon mukana tuli kuva rikkeen tehneestä autosta ja epäselvänä näkyvä rekisterinumero vaikuttaa olevan lähes sama kuin Sullivanin hidaskulkuisessa skootterissa.

– Jos he katsoisivat itse kuvaa tarkemmin, he huomaisivat virheen. Mutta tuntuu ettei heitä kiinnosta kuka sakon maksaa, kunhan se vain tulee hoidettua, mies tuskailee.

Maksamatta jättäminen on korottanut summaa entisestään ja nyt pienen työkyvyttömyyseläkkeen turvin elävä Sullivan sanookin tilanteen aiheuttavan hänelle stressiä.

– On mahdollista, että joudun tämän takia oikeuteen. 

Lähde: SWNS

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.