Intialaismies meni lääkäriin vatsakipujen takia – lopulta virtsarakosta löytyi jotain hyvin hämmentävää

Vatsakipujen syyksi paljastui virtsarakosta löytynyt puhelimen latauspiuha.

Intiassa lääkärit ovat poistaneet 30-vuotiaan miehen virtsarakosta noin 60-senttisen puhelimen latauspiuhan. Tapauksesta uutisoi muun muassa 7 News -sivusto.

Viime viikolla mies oli mennyt lääkäriin vatsavaivojen takia. Hän sai laksatiiveja, mutta ne eivät auttaneet. Myöhemmin tutkimuksissa hänen virtsarakostaan löytyi 61 senttimetriä pitkä latausjohto ja se päätettiin poistaa kirurgisesti. 

Kokenut lääkäri yllättyi

Leikkauksesta vastannut lääkäri Wallie Islam kertoi Facebook-sivullaan tapauksesta kuva- ja videomateriaalin kera. ”Yllätyksiä leikkauksissa! 25 vuoden kokemuksen jälkeen hämmästyn ja järkytyn edelleen tällaisista tapauksista, joissa älyni ja taitoni haastetaan", Islam kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lääkärin mukaan laturi oli päätynyt rakkoon virtsaputken kautta. 

– Kaikki on tosiaan mahdollista maan päällä, lääkäri kommentoi.

Leikkauksen kerrotaan onnistuneen ja potilas on toipumassa. Hän oli sairaalassa kolme päivää ennen kuin pääsi kotiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tavoitteli ehkä seksuaalista mielihyvää

Lääkärit uskovat, että mies oli tavoitellut teollaan seksuaalista mielihyvää. Lehtitietojen mukaan mies olisi joskus vahingossa niellyt kuulokkeet.

– Vaikka en ole ihan varma hänen henkisestä hyvinvoinnistaan, jotkut ihmiset tekevät asioita seksuaalisen tyydytyksen takia. Tämä mies vei asiat hieman liian pitkälle, lääkäri kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat