Internetin suosituin video sai jatkoa: Chewbacca-äiti otti brittikoomikon kyytiinsä – ja lopputulos on hervoton!

MTV Digi kertoi eilen Chewbacca-naamarillaan netin suosituimmaksi videoksi nousseesta klipistä, josta tuli hetkessä Facebook Liven kaikkien aikojen katsotuin video.

Perheenäidin ostosreissulta mukaan tarttunut Chewbacca-naamari sai Candace Paynen repeämään totaalisesti. Videon nainen kuvasi parkkipaikalla autossaan.

Naisen puhdasta iloa esittävä video on saanut jo lähes 2,5 miljoonaa tykkäystä. Alkuperäistä videota on katsottu tähän mennessä huikeat yli 140 miljoonaa kertaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Nyt tarina saa jatkoa: Payne sai autoonsa kyytiläiseksi brittikoomikko James Cordenin, joka tunnetaan muun muassa yhdysvaltalaisen The Late Late Show’n juontajana.

Ohjelmassaan mies on lisäksi tullut tunnetuksi osiostaan, jossa ottaa kyytinsä supersuosittuja laulajia, joiden kanssa laulaa parhaita ajelubiisejä. Cordenin kyydissä ovat olleet muun muassa Adele, Gwen Stefani ja Justin Bieber – nyt myös Candace Payne.

Hulvattomalla videolla vierailee myös tuoreimman Tähtien sota -elokuvan ohjaaja J. J. Abrams, joka pistää myös Chewbacca-naamarin ylleen. Katso video alta.


Päivitetty 25.5. klo 9:37: Video on saanut 140 miljoonaa katselukertaa, ei miljardia, kuten alkuperäiseen juttuun oli lipsahtanut.

Lue myös:

    Uusimmat