Imettävää äitiä käskettiin peittämään itsensä ravintolassa – teki sen hieman eri tavalla kuin pyytäjä ajatteli: "Hän on mahtava"

0:55

Imettävää äitiä pyydetiin peittämään itsensä ravintolassa, mutta kysyjä tuskin osasi odottaa äidin reaktiota. Tapauksesta kertoo muun muassa Yahoo Lifestyle.

Miksi imettäminen herättää niin paljon tunteita? Katso asiantuntijan vastaus yllä olevalta videolta!

Viime viikolla amerikkalainen Melanie Dudley, 34, imetti nelikuista vauvaansa hotellin ravintolassa, lomamatkalla Meksikossa. Tuntematon mies lähestyi naista ja pyysi tätä peittämään itsensä.

– Olen tavallisesti hienovarainen, mutta olimme istuutuneet ravintolan takaosaan, Melanie kertoo Yahoo Lifestylelle.

Kaksosten äiti päättikin toteuttaa miehen toiveen, mutta ei ehkä aivan miehen haluamalla tavalla. Melanie nimittäin heitti liinan päänsä ja kasvojensa peitoksi.

"Minusta hän on mahtava"

Tilanteesta napattiin myös kuva, jonka Melanien aviomiehen äidin ystävä jakoi Facebookiin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ollut aiemmin tavannut häntä, mutta minusta hän on mahtava, Carol Lockwood kirjoittaa Facebookissa.

Ystävä halusi julkaisullaan nostaa jälleen esiin sen, kuinka naisten ei pitäisi joutua häpeämään imetystä. Carol myös selvensi postauksessaan, että tapahtumapaikalla Meksikossa oli yli 30 astetta ja todella kosteaa.

Koska kyseessä ei myöskään ollut muslimimaa, ei Melanie nähnyt rikkovansa kulttuurin perinteitä.

Mielipiteet jakautuivat

Carolin jakama kuva on levinnyt laajalle Facebookissa, sillä jo 194 000 ihmistä on jakanut sen ja yli 109 000 painanut reaktionappia.

Osa kommentoijista on sitä mieltä, että naiset voisivat olla hienovaraisia ja peittää itsensä imettäessään julkisilla paikoilla. Toisten mielestä kyseessä taas on luonnollinen asia, ja aikuisten pitäisi oppia olemaan tuijottamatta.

Saman tempun on tehnyt tosin myös vuotta aiemmin toinen amerikkalaisnainen, Nicolle Blackman. Tuntematon nainen pyysi lastaan imettävää Nicollea peittämään itsensä McDonald’sissa, sillä naisen oma aviomies ei pystynyt lakata tuijottamasta Nicollen toimitusta.

***

2:26

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja