Ilveksen luottohyökkääjä jatkoi huippuvirettään, hienon maalitahdin takana yksinkertainen muutos – "Olisi pitänyt vaihtaa aikaisemmin"

2:35
Videolla Ville Meskasen haastattelu.

Ilveksen Ville Meskanen on esiintynyt viime otteluissa erittäin pirteästi. Kaksi maalia Sportin verkkoon perjantaina iskenyt Meskanen löysi maalivireensä vaihtamalla lapaerkan väriä.

Alkukaudella maalittomuuden kanssa paininut Meskanen on viime otteluiden aikana löytänyt kadoksissa olleen maalijyvänsä komealla tavalla uudelleen. Meskanen on iskenyt nyt kolmessa edellisessä ottelussaan yhteensä neljä täysosumaa.

– Olisi pitänyt vaihtaa aikaisemmin mustat erkat, niin olisi löytynyt varmaan. Vähän voi antaa kavereillekin, että ovat hyvin syöttäneet minulle, Meskanen summaa maalijyvänsä löytymistä C Moren haastattelussa.

Ilves on tällä hetkellä koko sarjataulukon toisella sijalla. Upeasti pelanneiden tupsukorvien hyökkäyksestä löytyy paljon laadukasta ratkaisuvoimaa, joten kilpailutilanne on joukkueessa kova. Joukkueessa vallitseva tilanne ruokkii jokaista pelaajaa eteenpäin.

– Meillä on neljä kenttää, jotka pystyvät ratkomaan pelejä. Olemme hyvällä tiellä tällä hetkellä. Sehän on joukkueen kannalta vain paras mahdollinen tilanne, että on tuon verran laatuäijiä, että joutuu laittamaan kroppaa likoon joka peliin.

1:05

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja