Ilmestyvätkö finnisi aina samaan paikkaan? Tästä ne kertovat

Kiinalainen lääketieteen mukaan kasvojen epäpuhtauksien syynä ovat muun muassa elämäntavat. Torju finnit sen mukaan mihin kohtaan kasvoja ne ilmestyvät.

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Samaan tapaan kasvot saattavat heijastaa kehosi tilaa. Kiinalaisessa lääketieteessä uskotaan, että se, mihin paikkaan finnit ilmestyvät kasvoissa, kertoo eri terveysongelmista. Vältä finnit jatkossa ennaltaehkäisemällä niitä.

Kulmakarvojen yläpuoli

Kiinalaisen lääketieteen mukaan finnit ynnä muut epäpuhtaudet kulmakarvojesi yläpuolella liittyvät maksaan ja sappirakkoon. Jos tämä alue on ongelma-alueesi, pyri syömään vähemmän pitkälle jalostettua ruokaa kuten roskaruokaa, ja yritä vähentää rasvaisen ruuan syöntiä.

Kulmakarvojen väli

Jos finnisi ilmestyvät aina kulmakarvojen väliin, käytät luultavasti liikaa alkoholia, poltat tupakkaa, tai syöt paljon kaloripitoisia ruokia. Vähennä esimerkiksi juuston ja voin käyttöä. Säännöllinen liikunta ja riittävä uni voivat parantaa myös ongelmiasi.

Nenä

Nenä on yhteydessä keuhkoihin ja sydämeen. Jos sinulla on finnejä nenässä, vähennä lihan, suolan ja mausteisten ruokien syömistä. Yritä lisätä hedelmien, kasvisten ja pähkinöiden syöntiä. Tarkista verenpaineesi ja B-vitamiini tasosi.

Vasen poski

Kiinalaisessa lääketieteessä päätellään paljon siitä, onko jokin vaiva vasemmalla vai oikealla puolella kehoa. Jos finnisi ilmestyvät usein vasempaan poskeen, sinun kannattaisi syödä enemmän ”viilentäviä" ruokia, kuten vesimelonia, kurkkua ja retiisiä. Vasen poski on myös yhteydessä maksaan, joka on heikoimmillaan yhdestä viiteen iltapäivällä. Yritä siis välttää raskaimman työn tekemistä tällä aikavälillä.

Oikea poski

Oikea poski on enemmän yhteydessä keuhkoihin. Epäpuhtauksien poistamiseksi suositellaan aerobista liikuntaa ja aamuisia hengitysharjoituksia keuhkojen vahvistamiseksi. Oikeaan poskeen ilmestyvät epäpuhtaudet voivat kertoa myös liiallisen sokerin saannista. Vähennä siis sokeria sisältävien tuotteiden syömistä. Vältä myös mereneläviä ja viiniä.

Suun alue

Alue suun ympärillä on yhteydessä ruuansulatuskanavan elimiisi, kuten suolistoosi ja maksaasi. Vähennä paistettujen ja mausteisten ruokien syömistä, ja syö enemmän ruuansulatusta parantavia elintarvikkeita, kuten kuituja, hedelmiä ja vihanneksia.

Leuka

Jos epäpuhtaudet ilmestyvät leukaasi, sinun pitäisi tarkistaa hormonitasosi. Alueen epäpuhtaudet ovat useimmiten yhteydessä stressiin. Hillitse epäpuhtauksia leuan alueella lisäämällä omega-3-rasvahappojen määrää ravinnossasi. Voit myös puhua hormonitasoista gynekologisi kanssa.

Lähde: byrdie.com

Lue myös:

    Uusimmat