Mainos

Ilme, joka särki sydämiä – lohduttoman näköinen koira löysi uuden kodin somehuomion ansiosta

Lohduttoman näköinen lemmikki löysi rakastavan perheen.

Hiljattain uutisoitiin maailman surullisimmaksi koiraksi tituleeratusta Lanasta, joka kaikkien iloksi löysi kuin löysikin uuden kodin edellisen menetettyään. Tiukasti kiinni surullisimman koiran tittelissä on myös sydämiä särkevä Electra, joka kosketti monia, kun eläinaktivisti Loly Menchaka julkaisi videon hylätystä koirasta.

Toukokuun 17. päivä julkaistua videota on katsottu jo liki 700 000 kertaa. Videolla näkyy perhettä kaipaava surullisen näköinen narttukoira, joka sai yli 1700 ihmistä kommentoimaan videota. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videon saatetekstissä Menchaka toteaa, ettei voi ymmärtää omistajia, jotka luopuvat lemmikeistään. Koiratarhasta ei News.com.au-sivuston mukaan suostuttu kertomaan edellisen omistajaperheen syytä koiran hylkäämiselle.

Joka tapauksessa koiran ilme tuntui kertovan kaiken. Se näytti uskomattoman surulliselta jäätyään eläinsuojaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Moni eläinrakas kommentoi sydämensä särkyneen ja rukoili jotakuta adoptoimaan hellyttävän nelivuotiaan. Valtava somehuomio auttoi ja koira pääsi kuin pääsikin rakastavaan kotiin. Nyt sen koko olemus on muuttunut.

Electran koiratarhasta ja mahdolliselta nukutukselta pelastanut, eläinsuojan omistaja Tiffany Tan hehkuttaa, ettei koiraa uskoisi enää samaksi. Uuteen perheeseen kuuluvat yksinhuoltajaäiti ja tämän teini-ikäinen tytär, joilla on runsaasti aikaa koiralle.

Nyt ei voi kuin toivoa, että koira toipuisi täysin mahdollisista henkisistä traumoistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

***

1:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.