Mainos

Ilkeä kommentti jätti vuosien häpeän – urheilullista tanssijaa haukuttiin kokonsa vuoksi

Nuoren tanssijan itseluottamus koki kovan kolauksen vuosiksi eteenpäin yhden ilkeän kommentin vuoksi.

Parikymppisenä vartalonsa vuoksi häpeää kokenut tanssija Zoe McNulty kertoo, että ilkeä kommentti sai hänet luopumaan rakkaasta harrastuksestaan vuosiksi eteenpäin. 

Vasta nyt 39-vuotiaana nainen on oppinut ymmärtämään, ettei onnellisuus ole kiinni kiloista. 

"On tärkeämpiäkin asioita kuin pyllyni koko"

Lontoolaisen McNultyn traumat kumpuavat opiskeluajoilta, jolloin hän vietti kesän Ibizalla. Iloinen ja huoleton kesä muuttui hetkessä häpeäksi eräissä juhlissa sattuneen välikohtauksen vuoksi. Juhlissa esiintyneen kuuluisan DJ:n sanat jäivät kummittelemaan kokoa 40 olevan tanssijan mieliin pitkäksi aikaa.

– Se oli todella nöyryyttävä hetki. Nousin korokkeelle ja aloin tanssia, mutta kaksi minuuttia myöhemmin sain käskyn tulla alas, koska DJ ei pitänyt ulkonäöstäni.

Tämä kokemus jätti naiselle syvät arvet. Loppukesän hän vältteli kyseistä klubia, pukeutui peittäviin vaatteisiin ja tunsi häpeää vartalostaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nyt 16 vuotta tapahtuman jälkeen nainen vetää tanssikursseja ja liikuntatunteja. Hän toivoo voivansa auttaa naisia kohti parempaa itsetuntoa. 

– Kolmekymppisenä aloin ymmärtää, kuinka paljon aikaa olin tuhlannut murehtimalla vartaloani. Koollani ei ole vaikutusta työhöni, eikä sen pitäisi vaikuttaa itsetuntooni.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ihmettelen, miksi yritin niin epätoivoisesti laihtua. Nyt yritän saada naiset lopettamaan tuhlaamasta elämäänsä samaan kuin minä. On tärkeämpiäkin asioita kuin pyllyni koko, nainen toteaa.

Naisen toivoo, että ihmiset uskaltaisivat olla rohkeasti esillä ja sanoa: katsokaa minua. Tämän lauseen sanominen voi saada ihmeitä tapahtumaan.

***


Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.