Mainos

Ilahduttaa työmatkalaisia ja jahtaa hiiriä – rautatieasemalla työskentelevä kissa ansaitsi ylennyksen

Jo useamman vuoden ajan rautatieasemalla tuholaisia torjunut kissa on noussut suureen suosioon myös junamatkustajien keskuudessa. 

Tällä ahkeralla, Englannin Huddersfieldin rautatieasemalla työskentelevällä kissalla on Facebookissa jo lähes 9 000 fania.

Felix-niminen kissa on toiminut viime vuodet tuholaistorjujana, jossa sen työtehtäviin on kuulunut muun muassa hiirten pyydystämistä ja ystävystymistä työmatkalaisten kanssa. Junia ihmisten kanssa odottelevasta kissasta on tullut paikallinen nähtävyys.

Kissa on ilmeisesti hoitanut työnsä kunnialla, sillä rautatieaseman johto ilmoitti viime viikolla kissan saaneen ylennyksen. Nykyisin Felixiä voidaan kutsua vanhemmaksi tuholaistorjujaksi. Nimitys toi mukanaan myös uuden työasun sekä nimikyltin.

Tuo hymyn työmatkalaisten huulille

Felix saapui asemalle viisi vuotta sitten yhdeksän viikon ikäisenä pentuna. Kissa on nimestään huolimatta tyttö, ja se sai aikoinaan nimensä henkilökunnan erehdyksen vuoksi. Nimi päätettiin pitää kuitenkin samana, vaikka kissa paljastuikin naaraaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Rautatieaseman henkilökunta kertoo, että matkustajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä kissan työskentelyyn. Sille on rakennettu asemalle jopa oma kissanluukku, jonka kautta se pääsee kätevästi juoksemaan hiirten perässä.

Felixin löytää usein aamuruuhkan aikaan istumasta korokkeella väenpaljouden keskellä. Kissan läsnäolo on saanut viime vuosien aikana hymyn useammankin työmatkalaisen kasvoille.

Runsaasta palautteesta johtuen Felix-kissalle on perustettu omat Facebook-sivut, jotka ovat keränneet runsaasti seuraajia.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös tämä siili on kerännyt hurjaa suosiota, katso suloinen video:


Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.