IL: Mika Pohjoseen yhdistetty laulaja kiistää suhteen – ollut yhteydessä Heidin kanssa

Tangopari Mika Pohjosen ja Heidi Pakarisen eroon liitetty nainen avautuu aiheesta Iltalehdessä.

Viime viikolla uutisoitiin, että lähes 20 vuotta yhdessä olleet vuoden 1992 tangokuningas Mika Pohjonen ja vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen ovat eronneet. Eron syyksi epäiltiin kolmiodraamaa, jonka Pohjonen kiisti pian.

Nyt Pohjoseen yhdistetty nainen, oopperalaulaja ja laulunopettaja Ulla Bürger on astunut julkisuuteen Iltalehden haastattelussa.

– Olen Mikan hyvä ystävä, ja olen muiden läheisten ystävieni ohella auttanut häntä tässä todella vaikeassa erotilanteessa. Minua on loukannut se, että minun persoonani on yhdistetty eroon, Bürger sanoo.

Laulajatar kertoo saaneensa röyhkeitä ja vihjailevia puheluita, sekä kokenut olleensa silmätikkuna liikkuessaan Pohjosen kanssa. Hän on myös ollut yhteydessä Heidi Pakariseen.

– Kun Heidi on saanut tietää asioiden todellisen laidan, hän on pahoitellut tilannetta minulle, ja pyytänyt anteeksi. Olen siitä kiitollinen.

Heidi myöntää keskustelleensa asiasta Bürgerin kanssa ja pahoitelleensa sitä, että tämä on vedetty eroon mukaan.

– Puhuimme puhelimessa lauantaina. Heillä on ainakin työsuhde. Minun on hirveän vaikea sanoa tilanteesta mitään, Pakarinen toteaa.

– Olisi tietenkin ollut kiva tietää tällaisista uusien ystävyyssuhteiden tapaisista asioista aikaisemmin, Pakarinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja