IL: Lotta Hintsa naimisiin pian – syövästä toipuva Aki-isä saattaa alttarille

Vuoden 2013 Miss Suomi avioituu kesäkuussa Vanajanlinnassa kiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa.

Ex-missi Lotta Hintsa ja NHL-kiekkoilija Kristian Näkyvä vihitään Keskisuomalaisen mukaan 18. kesäkuuta Vanajanlinnassa.

Hintsa kertoo Iltalehden haastattelussa, että hänet saattaa alttarille vatsasyövästä toipuva isä, formulalääkäri Aki Hintsa.

– Viime kesänä kukaan meistä ei ajatellut, että tilanne olisi tänä kesänä näin hyvä. Kyllä tässä on aikamoisia tunnevuoristoratoja käyty läpi viimeisen vuoden aikana, Lotta huokaa.

– Itken varmasti, kun isä luovuttaa minut Kristianille.

Lotta uskookin, että häät ovat yksi syy Aki-isän hyvään vointiin.

– Meillä on netissä ilmoittautuminen häihimme. Isä ilmoittautui hyvin aikaisessa vaiheessa ja päätti, että siellä ollaan. Erikoisruokavaliotoiveeksi hän ilmoitti kaviaarin ja samppanjan, Lotta naurahtaa Iltalehden haastattelussa.

Aki Hintsalla diagnosoitiin vatsasyöpä viime kesänä. Tilanne näytti erittäin vakavalta, mutta Akin vointi on parantunut nopeasti hoitojen ja syöpäleikkauksen ansiosta takaisin työkykyiseksi.

Aki Hintsa kertoi Helsingin Sanomille tammikuussa, että kasvaimen löydyttyä hän sai lääkäreiltä kolme kuukautta elinaikaa.

– Se, että olen nähnyt joulun ja uudenvuoden on jo ihme. 99,5 prosentin todennäköisyydellä minun ei pitäisi olla enää hengissä, Hintsa sanoi tuolloin

– Mutta todellinen ihme on se, missä kunnossa nyt olen, hän pohti.

Lotta Hintsan ja Kristian Näkyvän häihin on kutsuttu 150 vierasta. Häissä on teemana villipuutarha.

Lue myös:

    Uusimmat