IL: Elina Kiikko pahastui laihdutuskohusta

Ilkka Kanervan kihlatun, Elina Kiikon laihtuminen nousi tällä viikolla jälleen otsikoihin. Kiikko kertoo Iltalehdelle, miten pahalta negatiivinen kirjoittelu tuntui.

Elina Kiikko laihtui viime vuonna muutamassa kuukaudessa hurjat 15 kiloa muun muassa vähähiilihydraattisen ruokavalion avulla. Viiden kilon painon pudotus lähti käsistä, mutta vielä syyskuussa Elina vakuutti MTV3.fin Viihdeuutisille tilanteen olevan hallinnassa. Tällä viikolla Elinan laihuudesta kohistiin jälleen, kun nainen saapui hyvin hoikkana eduskunnan diplomaattipäivällisillä. Ilta-Sanomille Elina myönsi laihtuneensa jälleen lisää, mikä nosti uuden kohun naisen hoikan ulkomuodon ympärille.

Torstain Iltalehdessä Elina kertoo pahoittaneensa mielensä hänestä kirjoitetuista negatiivisista laihdutusjutuista.

– Mielestäni on outoa, miten iso juttu tästä on tehty. Tämä on suoraan sanottuna naurettavaa. Varsinkin viimeaikaiset jutut painonpudotuksestani on vedetty ihan överiksi, tätä on puitu jo monta päivää, Kiikko kommentoi Iltalehdelle.

Kiikko ei kuitenkaan kadu sitä, että hän on kertonut vähähiilihydraattisesta ruokavaliostaan eli karppaamisestaan julkisesti. Valtakunnan laihdutusmannekiiniksi nainen ei kuitenkaan halua ja Elina onkin korostanut yrittävänsä kovasti saada painon jälleen nousuun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat