Mainos

Ikea julkaisi oman malliston lemmikeille

Ruotsalainen huonekalumyymäläketju tarjoaa niin hyödyllistä kuin hyödytöntä kodintavaraa lattiasta kattoon. Kotitalouksien eläinasukit on kuitenkin aiemmin jätetty huomiotta.

Kateeksi käy yhdysvaltalaisia, kanadalaisia, ranskalaisia sekä japanilaisia lemmikkejä, joita sisustamisesta innostuneet omistajat voivat jo hemmotella eläimille räätälöidyillä huonekaluilla. Huonekalujätti IKEA on nimittäin lanseerannut näissä maissa uuden lemmikkieläinmalliston, joka sisältää tuotteita koiran pedeistä kissan raapimispuihin. Maailmanlaajuisesti tyytyväistä murinaa ja kehräystä herättävät huonekalut on tarkoitus tuoda kauppoihin maaliskuusta 2018 alkaen.

Malliston nimi on pörröistä tarkoittava "Lurvig". IKEA:n mukaan se on tarkoitettu ihmisille, joille lemmikki on eläintä ennemmin perheenjäsen. Lurvigin huonekaluja ovat suunnitelleet eläinrakkaat ja asiantuntevat muotoilijat. 

Kuvien perusteella vaikuttaa, että lemmikkieläimet ovat vakuuttuneita. Nämä koe-eläimet ainakin näyttävät tyytyväisiltä elämäänsä.

Jos kuvasarja ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä. 

Lähde: BoredPanda, IKEA

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.