Iivo Niskanen kuittasi mediassa liikkuneet epäilyt: "Maailmancupin ykkösiä omalla alallaan"

Iivo Niskanen lensi Salpausselällä voittoon:"Ei iljennyt hiljaa hiihtää" 2:57
Iivo Niskanen kommentoi voittoisaa Lahden 15 kilometrin perinteisen kisaa.

Iivo Niskanen oli hyvällä tuulella Salpausselän 15 kilometrin voittoisan kilpailun jälkeen lauantaina. Niskanen kiitteli suksiaan ja omisti voittonsa suurelta osin Suomen huoltotiimille.

Niskasen ja Suomen huoltotiimin välisistä erimielisyyksistä on uutisoitu Niskasen haukuttua näyttävästi suksiaan epäonnistuneiden kilpailuiden jälkeen.

Salpausselän kilpailun jälkeen suomalainen vakuutti Kansainvälisen hiihtoliiton haastattelussa kaiken olevan hyvin. Samalla hän lähetti pienen kuitin suomalaismedian suuntaan.

– Olemme saaneet paljon painetta suomalaisessa mediassa huoltotiimin ja suksien suhteen. Meillä ei ole mitään erimielisyyksiä. Tämä voitto menee suurelta osin huollolle. Sukset olivat todella hyvät tänään. He näyttivät olevansa maailmancupin ykkösiä omalla alallaan.

Samassa rytäkässä Niskanen kehui myös Salpausselän yleisöä, joka kannusti suosikkiaan raivokkaasti pitkin matkaa. Niskasen mukaan tunnelmassa oli samoja piirteitä kuin Lahden MM-hiihdoissa kolme vuotta sitten, kun Niskanen voitti samalla matkalla maailmanmestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat