Mainos

Ihonhoitosarja, joka korjaa veltostunutta ihokudosta

NIVEA Expert Lift on tyylikäs ihonhoitosarja yli 50-vuotiaille naisille. Sarjan tehokkaat tuotteet vaikuttavat välittömästi ja kiinteyttävät ihoa pitkävaikutteisesti. Kaunistavat tuotteet jättävät aikuisille naisille aikaa keskittyä elämästä nauttimiseen.

50 ikävuoden jälkeen naisen kehossa alkaa muutosten aika. Estrogeenin määrä laskee, vaihdevuodet alkavat ja iho menettää kiinteyttään. Myös auringon UV-säteiden vanhentava vaikutus näkyy entistä selvemmin. Kasvojen ihokudokset alkavat veltostua ja piirteet muuttua.

NIVEA on kehittänyt 50–60-vuotiaiden ihonhoitoon tehokkaan Expert Lift -sarjan, joka kiinteyttää ja muotoilee veltostunutta kasvojen ihoa ihon sisältä päin toimivan kasvojenkohotuksen tapaan.

NIVEA Expert Lift -ihonhoitotuotteet saavat ihon näyttämään kiinteämmältä ja pehmeämmältä. Tuotteet kohottavat kasvojen piirteitä ja kosteuttavat sekä ravitsevat ihoa.

Laadukkaat tuotteet on pakattu tyylikkäisiin violetteihin pakkauksiin, joissa on hyödynnetty innovatiivista kolmiulotteista painotekniikkaa.

Kiinteyttävät tehoaineet

NIVEA Expert Lift -tuotteiden Anti-Sagging System stimuloi ihon kollageenin muodostumista. Sarjan tehoaineita ovat luonnollinen Bioxilift-yhdiste ja bioaktiivinen kosteuttaja hyaluronihappo. Tutkimukset osoittavat, että NIVEA Expert Lift -tuotteet pysäyttävät ikääntymisen merkkien ilmaantumisen ja vähentävät jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä.

Anishedelmän uutteesta saadulla vesipohjaisella Bioxiliftillä on kaksi tehtävää ihon syvissä kerroksissa. Ensinnäkin se aktivoi kollageenituotantoa ihosoluissa oligopeptidien eli proteiinimurusten avulla. Bioxilift siis jäntevöittää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostamaa verkkoa, joka pitää ihon kiinteänä ja estää veltostumista. Toiseksi se parantaa ihon vointia nopeuttamalla aineenvaihduntaa.

Bioxilift-yhdisteen aktiiviaineet on pilkottu proteiinimolekyyleillä, jotta ne pääsevät imeytymään mahdollisimman syvälle ihoon. Pilkkomista kutsutaan entsyymihydrolyysiksi, ja sen ansiosta NIVEA Expert Lift -tuotteet ovat erityisen tehokkaita veltostuneen ihon hoitoon.

NIVEA Expert Lift -tuotteissa on Bioxiliftin lisäksi fermentoitua hyaluronihappoa. Hyaluronihappo stimuloi ihon omaa hyaluronituotantoa, joka heikkenee 50 ikävuoden jälkeen. Hyaluron on yksi tehokkaimmista ihoa kosteuttavista aineosista: yksi gramma hyaluronihappoa pystyy sitomaan vettä jopa kolme litraa. Fermentoitu hyaluronihappo imeytyy hyvin ihon syviin kudoksiin, joten

kosteus kohottaa kudosta ja saa aikaan napakan tunteen. Testeissä on todettu, että ”liftaava” vaikutus on nähtävissä heti tuotteen lisäämisen jälkeen.

Hoitava tuotesarja

NIVEA Expert Lift -sarjaan kuuluvat päivä-, yö- ja silmänympärysvoide sekä kasvovesi. Bioxilift ja hyaluronihappo ovat tehoaineina kaikissa sarjan tuotteissa. Lisäksi tuotteisiin on valittu muita tehokkaita ainesosia.

NIVEA Expert Lift Day Care -päivävoide kiinteyttää ja pehmentää kasvoja. Lisäksi se suojaa ihoa auringon vanhentavalta vaikutukselta, sillä sen UVA- ja UVB-suojakerroin on 15. Voide antaa virkistävän alun päivälle raikkaan tuoksunsa ansiosta.

NIVEA Expert Lift Night Care -yövoiteessa

on elegantti ja hemmotteleva tuoksu. Voiteeseen on lisätty pantenolia eli B5-provitamiinia. Pantenolia ei syyttä kutsuta ”kauneusvitamiiniksi”, sillä se imeytyy syvälle, kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää ihoa.

NIVEA Expert Lift Eye Care on hellävarainen ja hajusteeton silmänympärysvoide. Se vähentää turvotusta ja siinä on erityisen hellävarainen aurinkosuoja UV-säteiden vanhentavaa vaikutusta vastaan.

NIVEA Expert Lift Beauty Tonic puhdistaa hellävaraisesti kasvot, jotta hoitotuotteiden tehoaineet pääsevät vaikuttamaan syvällä ihossa.

Yhteensopivat meikki- ja päivävoide

Meikki- ja päivävoide kannattaa valita siten, että niiden tehoaineet pelaavat yhteen. NIVEA Beauty Lift -meikkivoide sopii hyvin käytettäväksi NIVEA Expert Lift -päivävoiteen

parina. Meikkivoide napakoittaa ihoa ja suojaa ulkoisilta rasitteilta, kuten UVsäteiltä ja saasteilta. Päivävoiteen tulee imeytyä hyvin ennen meikkivoiteen levittämistä.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.