Iholla-Marketta: Ilman kameraa ajatukset jäävät puolitiehen

Iholla-sarjan toisen tuotantokauden nuorin nainen, Marketta, paljastaa, että kamera ja itsensä kuvaaminen auttaa oman elämänsä asioiden selvittelyssä. Nainen kertoo myös itkevänsä paljon ja uskoo, että se huomataan varmasti heti sarjan alkaessa.

Iholla-sarjan toisen tuotantokauden kuopus, 18-vuotias Marketta, uskoo, että nuoresta iästään huolimatta hänellä on paljon annettavaa sarjan katsojille. Nainen paljastaa miettineensä aluksi epäluuloisena, mitä siitä mahtaa tulla, että kamera on mukana kaikkialla.

– Jos ei ole kameraa, voi vaan ajatella asioita, mutta ajatukset jäävät ikään kuin puolitiehen. Kun ne pitää puhua kameralle ja vielä niin, että joku toinenkin ymmärtäisi ne, pitää niitä työstää vielä melkoisesti. Se on kiva asia. Tulee oikeasti panostettua elämässään tapahtuviin isoihin asioihin ja pohdittua niitä, nainen pohtii.

Marketalle vaikeinta oli alussa julkisilla paikoilla kuvaaminen. Sarjan mahdollisesti tuoma julkisuus ei kuitenkaan huoleta tai jännitä häntä – merkitystä on vain tuttujen kommenteilla.

– Vieraiden ihmisten ajatukset eivät minua niin kiinnosta, mutta tuttujen kyllä. Sarjassa näytän koko elämäni kirjon. Kun normaalisti esimerkiksi koulukaverini näkevät elämästäni ainoastaan "kouluminän", televisiosta he näkevät, millainen olen myös kotona.

– Toivottavasti he eivät mieti, että tuolla se hullu akka taas pillittää. Pillitän siis paljon! Marketta virnistää.

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla 14. tammikuuta 2013 alkaen maanantaista torstaihin klo 22.


AVA

Kuvat: Jenni Junkala/AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja