"Ihmiset puhuvat, että sä olet pahoinpidellyt teidän lapsia" – Katri Helena kertoo uutuuskirjassa, kuinka sai kuulla järkyttäviä juoruja perheestään

Katri Helena avautuu elämästään elämäkerrassa.

Laulaja Katri Helena on tehnyt pitkän uran ja nyt laulaja julkaisi oman elämäkertansa Katri Helena - Laulaja (Johnny Kniga), jonka on kirjoittanut Elina Hirvonen. Kirjassa pureudutaan laulajan uraan ja myös siviilielämään.

Katri Helena sai toisen aviomiehensä Timon kanssa kolme lasta, Juhan, Hannan ja Maijan. Laulaja muistaa erään tilanteen, kun hän oli Maijan kanssa kaupassa ja tuntemattoman naisen halveksuva katse jäi mieleen.

Katri Helena pohti miehensä kanssa, mitä heistä puhutaan ja kysyivät asiasta perheystäviltään, jotka pyörittivät suosittua huonekaluliikettä ja tapasivat paljon ihmisiä.

Lopulta Katri Helena sai kuulla asiasta, joka sai laulajan raivoihin.

– ”Ihmiset puhuvat, että sä olet pahoinpidellyt teidän lapsia”, he kertoivat. ”Puhutaan, että lapset olisivat rikkoneet sun kultalevyt ja olisit pahoinpidellyt heidät sen takia.”

Lopulta kävi ilmi, että kaikki muut tiesivät huhusta paitsi Katri Helena ja Timo.

– Asiasta ei ollut vielä kirjoitettu lehdissä, mutta ihmiset puhuivat siitä. Ajattelin ensin, että olen kertonut julkisuudessa liikaa perheemme onnesta. Että jotkut ihmiset eivät siedä sitä, ja kun tulee liian paljon hyvää, se kostautuu jollakin tavalla. Kun selvitin asiaa lisää, kävi ilmi, että yksi uskonlahko levitti huhua. Minua sieppasi. Tein poliisille rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, Katri Helena kertoo kirjassaan.

Rikosilmoitus ei kuitenkaan edennyt mihinkään, koska syyllistä ei löydetty.

– Rikosilmoituksen jälkeen myös lehdet kirjoittivat asiasta. Joissakin otsikoissa luki, että minä kiistin pahoinpitelyn. Olin pyhää vihaa täynnä. Samalla sain opetuksen siitä, mitä kaikkea julkisuus voi olla.

Lue myös:

    Uusimmat