Mainos

Ihmiset huolestuivat The Times -lehden ristikon laatijasta: ”Voiko joku tarkistaa, että hän on kunnossa?”

The Timesin ristikon vihjeet olivat toinen toisensa perään yllättävän samankaltaisia.

Ristikoiden täyttäminen on mukavaa puuhaa, ja mikä parasta, mahtavaa aivojumppaa. The Times -lehden ristikko saa usein monen päät raksuttamaan vaikeiden vihjeiden muodossa. Vaikka on tärkeää, että vihjeet ovat haastavia, niiden ei tulisi olla täysin käsittämättömiä. Ristikkohan tulisi kuitenkin voida ratkaista.

Niinpä ei ole ihme, että hiljattain The Timesin ristikko aiheutti kummastusta ristikon ratkaisua yrittäneiden parissa, sillä sen vihjeet olivat melko kummallisia.

Jamie Douglass -niminen mies twiittasi kuvan ristikon vihjeistä, joista kummallisen moni oli "suurikokoinen kissa". Itse asiassa vihjeistä viisi oli suurikokoisia kissoja, kaksi pelkkiä kissoja ja yksi oli vihjeen numero 21 ja vihjeen numero 1 risteytys, toisin sanoen kahden suurikokoisen kissan risteytys.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Voiko joku tarkistaa, että Timesin ristikon laatija on kunnossa? Eikä esimerkiksi suurikokoisen kissan raadeltavana", Douglass twiittasi.

Twiitti kirvoitti Twitterissä luonnollisesti niin arvauksia mahdollisista suurista kissaroduista tai -eläimistä, joihin vihjeet voisivat viitata kuin lukuisia kissa-aiheisia vitsejäkin. 

Tiedossa ei ole, onko kukaan onnistunut ratkaisemaan ristikkoa.

Lähde: Mirror

***

2:48

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.