Ihmisen erogeenisimmat alueet listattiin – älä koske tänne!

Jalat ovat ihmisen vähiten erogeeninen kehonosa, kertoo tuore tutkimus.

Kahden brittiyliopiston ja yhden eteläafrikkalaisen yliopiston tutkijat pyysivät eri-ikäisiä, pääasiassa Britanniasta ja Etelä-Afrikasta kotoisin olevia ihmisiä listaamaan 41 kehonosaansa sen perusteella, miten paljon niiden koskettelu ja hyväily tuottaa seksuaalista mielihyvää.

Tutkimuksen 800 vastaajasta kolme neljästä nimesi vähiten mielihyvää tuottavaksi kehonosaksi jalkateränsä. Listauksen hännillä olivat myös polvilumpiot. Kärkipäässä puolestaan olivat tietysti genitaalialueet sekä muun muassa huulet, silmät, sisäreidet ja lapaluut.

Toinen kiinnostava tulos oli se, että moni uskoi naisen vartalon olevan täynnä erogeenisiä alueita, mutta miehen vartalon sisältävän niitä vain yhden, sen ilmeisimmän. Tutkimuksen mukaan sukupuolten välistä eroa on kuitenkin liioiteltu ja miehellä on erogeenisia alueita lähes yhtä paljon kuin naisella.

Vastaajan ikä, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, kansallisuus ja rotu eivät juuri vaikuttaneet vastauksiin. Huomattavia sukupuolten välisiä eroja olivat miesten suosiossa olevat jalan takaosat ja kädet, jotka eivät olleet naisten suosiossa.

Lue myös:


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Toinen nainen -sarjassa syvennytään hankaliin parisuhteisiin:


AVA / Leenastiina Simola

Koko tutkimus:Cortex

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja