Mainos

Ihmis-Ken jätti Barbiensa pinnallisesta syystä: "Viimeinen pisara"

Hiusvärin muutos oli korsi, jotka katkaisi ihmisnukkejen välisen suhteen.

Deittailu on aina vaikeaa, mutta ihmisnukelle voi olla vielä vähän vaikeampaa löytää itselleen täydellinen kumppani.

24-vuotias Quentin Dehar on omistanut elämänsä ja säästönsä Ken-nukelta näyttämiselle, ja mitäpä Ken olisi ilman Barbietaan? Ranskassa asuva Dehar kohtasi kuitenkin ylitsepääsemättömän ongelman suhteessaan ihmis-Barbieen, Anastassia Reskossiin, jonka hän tapasi vuonna 2013.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Reskoss oli nimittäin aiemmin Barbie-nuken täydellinen ilmentymä. Siinä missä Dehar itse on käyttänyt liki 116 000 dollaria kauneusleikkauksiin näyttääkseen Keniltä, on Reskoss tuhlaillut omaisuuttaan leikkauksiin jopa 160 000 dollarin edestä näyttääkseen Barbielta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei liene ihme, että samankaltaiset elämäntavoitteet omanneella parilla synkkasi, ja he elivät pitkään omassa täydellisessä mielikuvitusmuovimaailmassaan. Nyt pari on kuitenkin eronnut.

"Viimeinen pisara oli se..."

Kun Reskoss päätti muuttaa ulkonäköään radikaalisti, ei Dehar suhtautunut asiaan kovinkaan hyvin. Nainen päätti nimittäin tehdä suuren muutoksen, ja värjätä hiuksensa Barbien blonditukasta tummanruskeaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dehar ei muutosta voinut sietää. Hiusväri oli miehelle liikaa, ja hän päätti päättää suhteen.

– Erosin Anastasiasta, koska en enää rakastanut häntä. Ymmärsin, että olimme kasvaneet erilleen jo jonkin aikaa, mutta viimeinen pisara oli se, kun hän värjäsi hiuksensa vaaleista hyvin tummanruskeiksi, tuskastunut mies kertoi Daily Mailille.

"Ken ei pidä ruskeaveriköistä"

Onko hiusvärin muutos oikeasti niin vakavaa, voisi joku ihmetellä. Deharin mukaan on.

– Ken ei pidä ruskeaveriköistä. Halusin käyttää lopun elämäämme muuttaksemme Ken- ja Barbie-nukeiksi, joita rakastamme, mutta Anastasia ei ollut enää sitoutunut siihen unelmaan, pettynyt Dehar toteaa.

Mies haaveilee uudesta rakkaudesta, mutta kuka tahansa ei kelpaa.

– Tapaan välillä bimboja, jota osoittavat kiinnostusta minua kohtaan, ja otan kuvia heidän kanssaan, mutta alan pian epäillä heidän tarkoitusperiään. Useimmat näistä tytöistä haluavat vain kuuluisuutta ja suosiota, joita tulee olemalla "Ranskan Kenin" kanssa, mies valittelee.

Haussa ilmeisesti siis on sellainen Barbien ilmentymä, joka ei sokaistu suosiosta, vaan osaa pitää jalat tiukasti maan pinnalla. Juuri, kun luulit, että oma rakkauselämäsi on hankalaa!

Video: Myös tämä pari on omistanut elämänsä Barbie-maailmalle.

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.