Mainos

Ihmepelastuminen: Junan alle jäänyt 2-vuotias kuntoutuu kovaa vauhtia

Moni muistaa vielä karmivan uutisen, jossa isoisä asettui lapsenlapsi sylissään junan alle Vantaalla.

Poliisi ei koskaan päässyt kuulemaan isoisää teon motiivista, sillä isoisä kuoli myöhemmin sairaalassa. 2-vuotias poika joutui täysin ilman omaa syytään onnettomuuden uhriksi ja loukkaantui vakavasti.

Pelastustieto-lehden mukaan poika joutui sairaalahoitoon, jossa havaittiin vakava vamma päässä, sisäinen verenvuoto kallossa sekä leikkaushoitoja vaativia raajavammoja. Aivosähkökäyrät eivät luvanneet hyvää tulevaisuutta. Lisäksi pieni poika menetti onnettomuuden takia puhekykynsä ja kävelykykynsä. Ennuste ei lääkäreiden mukaan ollut hyvä.

Kolmen kuukauden sairaalajakson jälkeen sitkeä taistelija alkoi kuitenkin toipua. Hänet voitiin jo irrottaa hengityskoneesta, hänen puhekykynsä alkoi parantua ja kävelykykynsä palautua. Onnettomuus tapahtui heinäkuussa ja syyskuun lopulla poika jo kotiutettiin sairaalasta.

Pienellä pojalla on tällä hetkellä erittäin hyvä ennuste. Lääkäreiden mukaan siihen on suurelta osin vaikuttanut pojan ehtymätön elämänhalu ja ja iloisuus. Tapauksesta kertoo Pelastustieto-lehti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.