”Ihan kamala, aivan paskaa” – F1-kuskin sanat vuoden 2022 autosta päätyivät kaikkien kuultavaksi, selittää nyt puheitaan

3:14
Tältä näyttää vuoden 2022 F1-auto. Ossi Oikarinen ja Mervi Kallio käyvät läpi auton yksityiskohtia ja kehittämistä.

McLaren-kuski Daniel Ricciardo tyly arvio vuoden 2022 sääntöjen mukaisesta F1-autosta päätyivät vahingossa suoraan tv-lähetykseen. Aussikuski selittää nyt sanomisiaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Yhdysvaltojen GP 22.-24.10.
Pe:
1. harjoitukset klo 19.25, 2. harjoitukset klo 22.55
La: 3. harjoitukset klo 20.55, aika-ajot klo 23.55
Su: Yhdysvaltojen GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 21.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ricciardon ääni päätyi katsojien kuultavaksi tv- ja suoratoistolähetyksissä, kun kuskit olivat ryhmittyneet tarkastelemaan ensi vuoden autosta tehtyä prototyyppiä Silverstonen radalla.

– Joo, ihan kamala. Aivan paskaa, vielä pahempaa, Ricciardo supatti Motorsport.comin mukaan tietämättä, että hänen kommenttinsa päätyivät kaikkien kuultavaksi.

Katsojat olettivat Ricciardon tylyttäneen kommentillaan koko auton ulkonäköä, mutta myöhemmin asiaa selittäneen McLaren-kuskin mukaan asia koskevan yksityiskohtaisempaa asiaa autossa.

– Puhuin varmaan jostain ihan muusta. Rehellisesti sanottuna puhuimme aika monesta asiasta, Ricciardo lausui.

– En oikeasti muista sanoneeni mitään tuollaista, koska se oli mielestäni aika siisti. En olisi noin aggressiivinen sitä kohtaan. Ehkä se johtui maalauksesta, mutta en sanoisi siitä (autosta) mitään, hän selitti.

Vuoden 2022 autokonseptissa oli myös Ricciardon silmää miellyttäviä kohtia.

– Pidän sen perästä. Perä näyttää aika vanhanliiton malliselta. Se muistuttaa minua vuoden 2008 autoista, mikä on ihan coolia. Keula on tosi erilainen, mutta samoin kuin monen muun asian kanssa, mitä enemmän tuijotat sitä, sen normaalimmalta se alkaa näyttää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja