Idols-tähti Ilpo Kaikkonen havahtui yllättäviin oireisiin – kertoo saaneensa kasvohalvauksen: "Taudin aiheuttajasta ei ole mitään käsitystä"

Idolsista tuttu Ilpo Kaikkonen kertoo Facebook-sivullaan kärsivänsä kasvohalvauksesta.

Idols-ohjelmassa aikanaan kisannut laulaja Ilpo Kaikkonen julkaisi Facebook-sivullaan videon, jolla hän paljastaa kärsivänsä epämukavista oireista.

Kaikkonen kertoo tunteneensa päänsärkyä, makuaistin katoamista, pahoinvointia ja kasvojen puutumista viime viikon alkupuolella.

– Keskiviikkona sain diagnoosin, että on kasvohalvaus päällä. Taudin aiheuttajasta ei ole mitään käsitystä, Kaikkonen kertoo julkaisemallaan videolla.


Laulajan ammattia harjoittavalle Kaikkoselle tilanne on hankala, sillä hänen ammattinsa vaatii hyvää artikulointia, mikä on kasvohalvauksen kanssa hankalaa.

– Mitenkään vaarallinen tämä tila ei ole, mutta todella kiusallinen ja toipumiseen saattaa mennä muutamasta viikosta useampaan kuukauteen, laulaja valottaa.

Idolsista tunnetuksi tullut Kaikkonen ilmaisee olevansa kiitollinen faniensa tuesta.

– Jos haluat lähettää yläkerran tai alakerran tyypeille, kehen ikinä uskotkaan, terveisiä toipumiseni suhteen, niin olen erittäin kiitollinen, Kaikkonen viestittää seuraajilleen.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja