Hyvin istuva paita pysyy housuissa – katso vinkit videolta

Kun vaatteet ja tilaisuus vaativat paidan laittamista housuihin, se kannattaa tehdä huolella. Housuista repsottava paidanreuna on kaikkea muuta kuin tyylikäs.

Hyvin housuihin laitettu paita saa vatsasi ja rintakehäsi näyttämään siistiltä ja hoikalta.

Vyötärön kapeamman linjan rintakehään nähden pitäisi näkyä, ei paidan kuulu olla rypyssä toi roikkua osittain ulkona housunkauluksesta luoden muffiniefektin vyötärön seudulle.

Suora linja antaa siistin vaikutelman

Paidan nappien, vyönsoljen ja housujen vetoketjun pitäisi olla suorassa linjassa siistiä vaikutelmaa varten. Kun nämä ovat suorassa linjassa, on keskivartalo siistin ja symmetrisen näköinen.

Jos vyönsolki on senttejä jommallekummalle sivulle, se saattaa antaa sinusta vaikutelman, ettet ole erityisen tarkka yksityiskohtien suhteen.

Liian lyhyt paita on todellinen tyylimoka

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että paita istuu hyvin. Oikean kokoinen ja mallinen paita on huomattavasti helpompi laittaa housuihin siististi.

Mitä vähemmän paidassa on leveyssuunnassa kangasta, sen varmemmin sen saa aseteltua siististi – ja myös pysymään siistinä.

Hyvin istuva paita on myös tarpeeksi pitkä, jotta se ei esimerkiksi käsiä nostaessa nouse housunkauluksen yli, jääden lepattamaan vapaana yhdestä kohdasta, kun se edelleen pysyy housuissa toisesta kohdasta. Liian lyhyt paita pahimmillaan paljastaa paljaan vatsan. Se, jos mikä on tyylitöntä.

Katso videolta, kuinka paita laitetaan siististi housuihin

Lue myös:

    Uusimmat