Hyppää virtuaaliajolle hurjaan kyytiin: Tässä on maailman nopein, korkein ja pisin hybridivuoristorata

2:10

Saduskyssa, Ohiossa avataan pian uusi ”hyper-hybridi”-vuoristorata, joka on maailman korkein, nopein ja pisin hybridi-vuoristorata. Katso yllä oleva video ja hyppää kyytiin!

Steel Vengeance -vuoristoradassa yhdistyy teräksinen rata puiseen rakenteeseen. Se mahdollistaa tiukat käännökset ja sellaiset kyydit, joita Cedar Point -huvipuiston mukaan ei ole koskaan nähty.

Steel Vengeance on maailman korkein hybridivuoristorata. Se kohoaa jopa 62 metriin. Ennätykset tulevat myös nopeudessa, sillä vuoristorata huristelee jopa 120 kilometrin tuntivauhtia, sekä pituudessa, sillä vuoristorata on reilu 1,7 kilometriä pitkä.

Kyyti vuoristoradassa kestää noin kaksi ja puoli minuuttia, ja kyydin aikana nähdään jyrkkiä käännöksiä ja mennään monesti ympäri. Maailmanennätyksiä hybrid-vuoristorata pitää myös suurimmassa pudotuksessa (60 metriä) ja jyrkimmässä pudotuksessa (90 astetta).

Steel Vengeance on maailman ensimmäinen "hyper-hybridi"-vuoristorata. Termi tarkoittaa sitä, että laite on rakennettu sileästä teräksestä puurakenteille ja se kohoaa yli 60 metrin korkeuteen.

Vuoristorata avautuu Yhdysvalloissa toukokuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja