Huumekohun keskellä oleva Jari Sillanpää astuu julkisuuteen – katso haastattelu suorana MTV3-kanavalla tai MTV.fissä!

Jari Sillanpää nähdään vieraana suorassa EVS-lähetyksessä torstaina 29. maaliskuuta. Katso lähetys suorana myös MTV.fistä!

  • Katso EVS-lähetys suorana ylhäältä olevalta videolta ilman sisäänkirjautumista!

Laulaja Jari Sillanpää astuu julkisuuteen torstaina 29. maaliskuuta suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä. Sillanpää saapui MTV:n studiolle hyväntuulisen oloisena illalla puoli kahdeksan jälkeen.

Iltalehti kertoi ensimmäisenä, että Sillanpää otettiin kiinni lauantai-iltana Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun hän palasi Suomeen Thaimaan-lomalta.

Tulli löysi Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän eli alle yhden gramman suuruisen erän metamfetamiinia. Kiinnioton jälkeen Sillanpää pidätettiin ja hänet päästettiin Helsingin poliisivankilasta vapaaksi maanantaina.

Sillanpään asuntoihin tehtiin kotietsinnät sunnuntaina. Asianajajan mukaan kotietsinnöissä ei löydetty huumausaineita. Poliisi epäilee Sillanpäätä omaa käyttöä varten tapahtuneesta huumausaineiden hankkimisesta.

Sillanpää kommentoi asiaa tiistaina Facebookissa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän vapautui Pasilan poliisivankilasta. Asianajaja Juha Räihän mukaan Sillanpää myönsi pidätettynä ollessaan kuulusteluissa käyttäneensä metamfetamiinia satunnaisesti viihdekäyttönä vuodesta 2014 asti.

– Sillanpää korostaa, että poliisi epäilee häntä nimenomaan huumausaineen hankkimisesta omaan käyttöön, eikä mistään muusta osallisuudesta huumeverkostoon. Hankitut määrät ovat olleet kuitenkin sen verran suuria, että kysymyksessä on huumausainerikos eikä huumausaineen käyttörikos, asianajaja Juha Räihä kirjoitti Sillanpään Facebook-sivuilla.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat