Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky iloitsi Suomen menestyksestä – taustalla häärinyt joukkuetoveri nauratti tekemisellään

Maalivahti Lukas Hradecky analysoi tiukkaa Kreikka-ottelua:"Kun tekee hommia isolla sydämellä, niin ne marginaalit kääntyy eduksi" 2:39
Videolla Lukas Hradeckyn haastattelu.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kaatoi Kreikan torstai-illan EM-karsintaottelussa 1-0 lukemin. Jälleen nollapelin saavuttanut Lukas Hradecky kertoi MTV Urheilulle omia ajatuksiaan kisapaikkaa lähemmäksi tuoneesta voitosta.

Peliesitys ei välttämättä ollut silmiä hivelevää ja Hradecky muistuttaa työnteon tärkeydestä tulosten saavuttamiseksi.

– Ei sen tarvitse olla häikäisevää. Tiedämme, mihin pystymme. Kun tekee hommia isolla sydämellä ja tahdolla, niin ne marginaalit kääntyy jossain kohtaa eduksi, Hradecky totesi.

Hradecky oli aiemmin tänä vuonna Bosnia ja Hertsegovina -ottelun alla piikitellyt joukkuetoveria Juha Piristä toteamalla, että hän on melkoinen eläin. Vieressä seisonut Pirinen oli tuolloin vastannut, että hän luuli puhuvansa paljon. Nyt Huuhkajien laitapuolustaja pääsi myös huomion kohteeksi, sillä Hradecky huomioi haastattelussa Pirisen häärimisen taustalla.

– Pirinen ottaa jotain helvetin selfieitä tuolla, Hradecky sanoi naurahtaen.

Leverkusenia edustava suomalaistähti suitsutti omaa joukkuettaan isolla j:llä ja iloitsi siitä, että saa olla mukana Huuhkajien matkassa kohti mahdollista EM-lopputurnausta.

– Ihan sama, onko ollut poissa tai loukkaantuneena jonkun aikaa, niin aina on helppo tulla tähän sisään. Vaikka tulee 12., 13., 14. pelaaja sisään, niin aina yhtä vahva esitys. Kaikilla tuntuu olevan pääkoppa kunnossa ja luottamus taivaissa, Hradecky kertoo.

– Pelaajana on hienointa olla tässä matkassa mukana. Toivottavasti saadaan tämä buumi vietyä loppuun saakka. Sitten käännetään uusi sivu suomalaisessa jalkapallohistoriassa. Pitää muistaa, että olemme nyt pelanneet itsemme hyvään paikkaan eikä tarvitse sen suhteen miettiä paineita, Hradecky jatkaa.

Suomi jatkaa EM-karsintoja tulevan sunnuntaina, kun vastaan Tampereella asettuu lohkon kärkimaa Italia.

Lue myös:

    Uusimmat