Huuhkajien EM-vastustaja Belgian huolet kasvavat – supertähti Kevin De Bruyne sivussa turnauksen alla

Jalkapallon miesten EM-kisat käynnistyvät ylihuomenna 2:01
MTV Urheilu kertoo tuoreimmat kuulumiset Huuhkajien valmistautumisleiriltä Terijoelta.

Jalkapallon EM-kisojen suurimpiin tähtiin lukeutuva Kevin De Bruyne on sivussa Suomen lohkossa pelaavan Belgian harjoituksista Mestarien liigan finaalissa tulleiden kasvovammojen takia.

De Bruyne sai Manchester Cityn 0-1-tappioon Chelseaa vastaan päättyneessä Mestarien liigan loppuottelussa kasvoihinsa iskun, joka aiheutti murtumat keskikentän neron silmänpohjan ja nenän luihin.

De Bruyne kävi vammojen takia leikkauksessa viime viikolla. Maanantaina Belgian vahvuuteen Brysselin lähistöllä pidetylle harjoitusleirille liittynyt De Bruyne ei ole toistaiseksi ottanut osaa joukkueen harjoituksiin. Keskiviikkona hän seurasi aurinkolaseissaan myös joukkueen lämmittelyn sivusta.

Belgian päävalmentaja Roberto Martinez kertoi jo, ettei De Bruyne ole todennäköisesti pelivalmiina lauantain avausotteluun Venäjää vastaan.

Myös Belgian tähtihyökkääjä Eden Hazard on harjoitellut omissa oloissaan viimeisen kymmenen päivän ajan. Hän tosin piipahti kymmeniksi minuutiksi kentällä sunnuntain 1-0-maaotteluvoitossa Kroatiaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat