Huuhkajat-tähti otti askeleen lähemmäs Valioliigaa

Glen Kamaran edustama Leeds eteni Englannin Mestaruussarjan nousukarsintojen finaaliin lyömällä Norwichin toisessa osaottelussa ja yhteismaaleissa 4–0-lukemin.

Avausottelu päättyi 0–0, mutta toisessa ottelussa maalia ei tarvinnut odottaa kuin reilu kuusi minuuttia. Ilia Gruevin vapaapotku yllätti Norwichin maalia vartioineen Angus Gunnin ja Leedsin kotiyleisö sai ensimmäisen kerran aihetta iloon.

Leeds ratkaisi otteluparin kunnolla jo avausjaksolla, kun Joel Piroe ja Georginio Rutter veivät maaleillaan Leedsin kolmen maalin karkumatkalla tauolle. Toisella jaksolla Crysencio Summerville naulasi loppulukemiksi 4–0.

Leedsin suomalaistähti Glen Kamara pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Leeds voitti otteluparin yhteismaalein 4–0 ja varmisti paikkansa Englannin Mestaruussarjan nousukarsintojen finaalissa.

Leeds ja Kamara taistelevat finaalissa Valioliiga-paikasta Southamptonin ja West Bromvich Albionin välisen otteluparin voittajaa vastaan.

Nousukarsintafinaali pelataan sunnuntaina 26. toukokuuta.