Huuhkajat-kapteeni Tim Sparv ja kuvankaunis Jitka-rakas puhuvat avoimesti suhteestaan – kaukosuhteena alkanut seurustelu laitettiin testiin jo alkumetreillä: "Minun virheeni"

0:26
Tim Sparv saapui innan juhliin upean Jitka Novackovan kanssa

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv ja hänen tšekkiläinen tyttöystävänsä Jitka Novackova kertovat avoimesti kaukosuhteen aiheuttamista haasteista julkaisemallaan Youtube-videolla. 

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ja hänen tyttöystävänsä Jitka Novackova ovat seurustelleet lähes kolmen vuoden ajan. Pariskunta asuu tällä hetkellä yhdessä Tanskassa, jonne Novackova muutti tämän vuoden tammikuussa. Tätä ennen pari eli noin kaksi ja puoli vuotta kaukosuhteessa, kun Sparv asui Tanskassa ja Novackova puolestaan kotimaansa Tšekin pääkaupungissa Prahassa. 

Pariskunta kertoo etäsuhteensa haasteista Novackovan Youtube-kanavalla julkaistulla videolla. Kumpikin on yhtä mieltä siitä, että etäsuhde oli monin tavoin haasteellinen. 

Sekä Sparv että Novackova toteavat heidän olevan keskenään hyvin erilaisia sekä reagoineen etäsuhteen haasteisiin eri tavoin. Novackova kertoo olevansa varsinkin suhteen alussa se, joka kaipasi enemmän yhteydenpitoa, kun taas Sparv nautti omasta ajastaan eikä ollut asian suhteen yhtä aktiivinen. 

Novackova paljastaakin videolla tehneensä suhteen alussa miehelle salaisen kokeen testatakseen, kuinka kauan Sparv pystyisi olemaan ottamatta yhteyttä Novackovaan. 

– Kerroin sinulle pari päivää sitten kuinka kauan siinä meni. Se oli neljä päivää! Novackova päivittelee. 

– Se oli ihan suhteemme alussa! Olimme olleet yhdessä ehkä neljä kuukautta, etkä neljään päivään tekstannut minulle, kommentoinut Instagramissa, etkä soittanut. Olit vain tyytyväinen kirjojesi kanssa, Novackova naljailee puolisolleen nauraen. 

Sparv myöntää keskustelun myötä virheensä tapauksen suhteen. 

– Minun virheeni, minun virheeni. Se oli moka. Enkä tiedä mitä tein, nautin vapaa-ajastani, mutta tottakai minun olisi pitänyt tekstata sinulle, kertoa, että olen ok ja tietää kuinka sinulla menee ja mitä puuhailit Prahassa. Se oli testi, en läpäissyt sitä, Sparv myöntää. 

Neljän päivän kuluttua Sparv kuitenkin soitti vihaiselle tyttöystävälleen, eikä miehellä ollut hajuakaan siitä, miksi Novackova vihoitteli hänelle. 

Sparvin mukaan hän koki olevansa varsinkin etäsuhteen alussa melko epävarma sen kestävyydestä. Mies myöntää pelänneensä pitkään, että suhde päättyisi yllättäen mikäli se tuntuisi Novackovasta liian raskaalta. Kumpikin kertoo kokeneensa erityisen vaikeaksi sen, ettei voinut olla fyysisesti toisen luona niin usein ja paljon, kuin olisi halunnut. 

Sparv pelaa tällä hetkellä Tanskan Superligan FC Midtjyllandissa sekä Suomen maajoukkueessa. Novackova kruunattiin vuonna 2001 Miss Tšekiksi ja nykyään hän on malli sekä laajalti seurattu somevaikuttaja. 

Tim Sparvin ja Jitka Novackovan pohdinnan kaukosuhteestaan näet kokonaisuudessaan alla olevalta videolta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja