Mainos

Hurmaava kuva huomenlahjaksi

Häät ja Rakkaus -messuilla kuvattiin livenä sensuelleja alusvaatekuvia, jotka ovat täydellinen huomenlahja sulhaselle.

Häät&Rakkaus-tapahtumassa ihmisiä alkaa kerääntyä Eirikuvan messupisteen luo, kun nuori nainen heittää vaatteensa sivuun ja kävelee kameran eteen. Yllä hänellä on enää punainen korsetti ja sukkanauhat.

Nainen poseeraa aistikkaasti tuolin kanssa, menee selällään lattialle ja katselee kameraa viekoitellen. Valokuvaaja Mikaela Löfroth ohjaa naista eri asentoihin ja antaa kameran laulaa. Meneillään on esitys boudoir-kuvauksesta.

Trendi rantautui Suomeen

Suomeen on saapunut viimeisen parin vuoden aikana trendi, jossa morsiamet otattavat itsestään seksikkäitä valokuvia huomenlahjaksi tulevalle aviomiehelleen. Valokuvaaja Krister Löfrothin mukaan noin joka kolmas morsian otattaa nykyään itsestään myös boudoir-kuvat.

– Kuvia hankitaan yhä enemmän myös hääpäivälahjoiksi, jos ennen häitä boudoir-kuvia ei tullut otettua. Kuvat otetaan vain omaa miestä varten ja häntä ajatellen. Miehet ovat niin yksinkertaisia, että ovat aivan myytyjä ideasta, Krister Löfroth kertoo nauraen.

Teema morsiamen mukaan

Toistaiseksi Krister Löfroth ei ole huomannut, että erilaiset teemat olisivat nousseet suomalaisten morsiamien suosioon.

– Alusvaatteet ovat se juttu, mikä yhdistää kaikkia boudoir-kuvia, hän sanoo.

Boudoir-kuvia voi ottaa millaisessa ympäristössä tahansa ja morsian saa itse päättää minkätyyliset kuvat sopivat hänelle ja sulhaselle parhaiten.

Kuvauksista kiinnostuneille Krister Löfroth vinkkaa, että kannattaa tutkia ensin eri ammattikuvaajien valokuvia ja miettiä, millaisia kuvia itse haluaa. Näin on helppoa löytää kuvaaja, jonka kädenjälki miellyttää myös omissa kuvissa.

Valokuvaaja Mikaela Löfrothin ottama lopullinen kuva näyttää tältä:

Teksti: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Emmi Maaranen ja Studio Mikaela Löfroth

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.