Hurjat videot leviävät sosiaalisessa mediassa – poliisit varoittavat Draken hittikappaleen synnyttämän haasteen vaaroista

Sosiaalisessa mediassa kiertää haaste, jossa ihmiset näyttävät videolla kuinka he astuvat ulos autosta tanssiakseen Draken In My Feelings -kappaleen tahtiin, joskus kammottavin seurauksin.

Poliisit ympäri maailmaa ovat varoittaneet ihmisiä toteuttamasta Kiki challengea sen jälkeen, kun haasteen toteuttaminen on johtanut usean ihmisen loukkaantumiseen. 

Kiki challenge, joka tunnetaan myös nimellä In My Feelings challenge, tarkoittaa liikkuvasta autosta poistumista ja kappaleen tahtiin tanssimista edelleen liikkuvan auton vierellä. 

Joissakin sosiaaliseen mediaan ladatuissa videoissa näkyy, kuinka varomattomat tanssijat törmäävät tolppiin, kompastuvat kuoppiin tai jopa putoavat autojen kyydistä. Yhdessä videossa erään naisen käsilaukku varastetaan samalla, kun hän yrittää suorittaa haasteen. Toisessa taas näkyy, kuinka tanssiva mies joutuu auton yliajamaksi.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Villitys alkoi, kun koomikko Ziggy julkaisi Instagramissa videon, jossa hän tanssii kappaleen tahtiin. Video levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ja sen johdosta tuhannet ihmiset ovat ottaneet haasteen vastaan.

Useat julkimot, kuten esimerkiksi Will Smith, ovat myös liittyneet haasteeseen ja julkaisseet itsestään omat videonsa tanssin pyörteissä. Kukaan julkisuuden henkilö ei ole kuitenkaan toistaiseksi julkaissut itsestään videota hyppäämässä pois liikkuvan auton kyydistä tai tanssimassa sellaisen rinnalla.


Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Poliisit ympäri maailmaa ovat nyt varoittaneet ihmisiä, että tanssihaaste on vaarallinen ja henkilöitä, jotka saadaan kiinni toteuttamassa sitä, voidaan mahdollisesti rankaista. 

Mumbain poliisi julkaisi Twitterissä päivityksen, jonka mukaan tanssi saattaa myös muiden ihmisten hengen vaaraan. 

Espanjalainen poliisi on varoittanut tanssijoita mahdollisista rangaistuksista ja Floridassa on asetettu muun muassa oma sakkorangaistuksensa henkilöille, jotka hyppäävät ulos autostaan tanssiakseen autotiellä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat