Hurjaa itseluottamusta ja taitavia esityksiä! Kaikkien tulisi ottaa mallia näiltä pluskokoisilta naisilta

Nämä pluskokoiset naiset valavat videoillaan itseluottamusta jokaiseen epävarmuutta tuntevaan naiseen. 

Tankotanssi on laji, jossa vaaditaan niin voimaa kuin notkeuttakin. Rohkea nainen, Eda Marbary haluaa osoittaa, että laji ei vaadi hoikkaa vartaloa, vaan kuka tahansa meistä voi olla kaunis tanssiessaan. 

Painon ei myöskään tarvitse olla este joogalle, eikä ole olemassa niin kutsuttuja joogavartaloita, muistuttaa pluskokoinen joogaohjaaja Dana Falsetti. Suositun Instagram-tilinsä kautta hän haluaa kannustaa kaikkia naisia olemaan ylpeitä kehostaan. 

Nämä naiset inspiroivat ja toimivat esimerkkeinä kaikille naisille, jotka kamppailevat hoikkuutta ihailevan kulttuurimme paineissa. 

Painon taustalla masennusta ja syömishäiriöitä

Eda Marbary ei aina ole ollut yhtä isokoinen, oikeastaan päinvastoin. Nuoruudessaan hän kamppaili anoreksian kourissa. Rakkaus pelasti hänet kuitenkin sairaudelta, sillä tavattuaan nykyisin aviomiehensä Marabary alkoi taas syödä normaalisti.

Tavallista elämää ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä ruoka muuttui naiselle taas pakkomielteeksi, mutta tällä kertaa eritavalla kuin nuoruudessa. Syöminen alkoi riistäytyi käsistä ja paino nousi reilusti lyhyessä ajassa. Hän kieltäytyi kuitenkin uskomasta painonnousuun ja söi sitäkin enemmän.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Samoin kävi myös Falsettille, joka kärsi nuorempana masennuksesta ja syömishäiriöstä. Ahmimisesta seurannut painonnousu sai naisen lähes luovuttamaan, sillä hän ei uskonut kelpaavansa mihinkään painonsa vuoksi. 

Luottakaa itseenne ja peilikuvaanne! 

Muuttaakseen elämän suunnan, Marbary päätti aloittaa tankotanssin luottaakseen taas omaan kehoonsa. Löydettyään taas itseluottamuksensa, Murbary julkaisi tankotanssivideonsa netissä kannustaakseen kaikkia naisia rakastamaan peilikuvastaansa.  Suosioon noussut video on kerännyt paljon rohkaisevia ja kannustavia kommentteja. 

Myös Falsetti oppi liikunnan avulla löytämään tasapainon elämäänsä. Hän oppi joogan avulla taas luottamaan omaan vartaloonsa sen koosta huolimatta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Nykyisin joogaohjaajana työskentelevällä naisella on yli 80 000 seuraajaa Instagramisssa. Hän haluaa videoidensa välityksellä sanoa, että koko on ainoastaan pään sisässä, eikä oman kehon tulisi rajoittaa elämää millään tavoin. 

Lue myös:

    Uusimmat