Hurja video: Kattolumet rysähtivät Markon nenän eteen – "Crocsit jalassa oli mukava rämpiä kinoksessa ja kaivaa ovi auki"

Kaatolumet lähtevät liikkeelle kevätauringossa - Marko löi oven kiinni, ja sitten alkoi rytistä 0:33

Yksi varma kevään merkki on, kun talven alkana talojen katoille kerääntyneet lumet alkavat rytistä alas. Näin kävi viime viikolla Lapissa, missä kattolumet yllättivät totaalisesti postihakureissulle kesäkengissä lähteneen Marko Keinosen.

Video: Keinonen sai kännykkänsä esiin ja onnistui kuvaamaan katolta rytisevät lumet. Katso video yllä!

Keinonen oli palannut töistä kotiin ja vaihtanut mukavampaa päälle. Jalkaan olivat sujahtaneet kesäkeleille paremmin sopivat crocsit. Valitettavasti.

– Paukautin kotioven pikkuisen liian lujaa kiinni. Samalla kuulin, että nyt alkaa katto rytistä uhkaavasti, Keinonen kertaa viimeviikkoisia tapahtumia MTV Uutisille.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Lumikasa tukki tien kotiin

Ja pian alkoikin tapahtua. Onneksi Keinoselle oli tullut puhelin verkkareiden takataskuun ja "lumivyöry" tallentui myös videolle.

– Vetäisin puhelimen nopeasti esille ja sain videon päälle.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

– Kun jytinä päättyi, huomasin, että etuovi oli lumen tukkima. Pahinta oli, että kunnollinen lapio oli jäänyt sinne oven viereen ja minulla oli käytössä vain sellainen kapea pistolapio.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kinoksessa crocsit jalassa

– Crocsit jalassa oli mukava rämpiä kinoksessa ja kaivaa ovi auki. Keinosen mukaan kesti "jonkin aikaa", ennen kun hän hän pääsi sisälle vaihtamaan vaatteet.

Talon kierrettyään Keinonen huomasi, että tilanne oli sama myös talon toisella puolella.

– Takapihalla oli ihan sama juttu. Lapioimisessa menikin sitten muutama päivä, Keinonen tyytyy toteamaan.

Lue myös:

    Uusimmat