Hurja omaisuus! 19-vuotias Alexandra on maailman nuorin miljardööri

Norjalaisen Alexandra Andresenin, 19, omaisuus on hämmästyttävät 1,2 miljardia dollaria eli euroissa reilu miljardi, kirjoittaa Independent.

Forbes-talouslehti listasi hänet maailman rikkaimpien henkilöiden joukkoon. Myös hänen siskollaan, 20-vuotiaalla Katharinalla, on samansuuruinen omaisuus.

Heidän isänsä Johan Andresen on norjalaisen Ferd-yrityksen omistaja. Hän luovutti tyttärilleen yrityksen osakkeita, mutta hänellä itsellään on edelleen enemmistöomistus.

Kuvassa Ferd-yrityksen omistajat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yritys oli mukana tupakkaliiketoiminnassa, kunnes myi osuutensa vuonna 2005. Tällä hetkellä yritys keskittyy etupäässä hedgerahastoihin.

19-vuotiaan Alexandran elämässä keskeisessä roolissa on ratsastaminen. Hän keskittyy ammattilaisuraan, eikä ole ainakaan vielä osoittanut kiinnostusta siirtyä yrityksessään aktiiviseksi toimijaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miljardööri Alexandra kertoo tuhlaamisen sijaan pistävänsä rahat säästöön.

– Olen aina tehnyt niin. Säästän viikkorahani, palkintorahat, jotka voitan kilpailuissa, tai jos saan rahaa syntymäpäivänä.

– Silloin voin ostaa itselleni, mitä todella haluan, ilman että minun täytyy kysyä äidiltä tai isältä rahaa, hän kertoi viime vuonna.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat