Hurja näky: Bayern-fanien kuriton tempaus ihastutti Harry Kanea – teki vertauksen Valioliigaan

Tottenhamista Saksan jalkapallokentille siirtynyt englantilaishyökkääjä Harry Kane avasi maalihanansa heti Bundesliiga-kauden avausottelussa, kun hallitseva mestari Bayern München kaatoi vieraskentällä Werder Bremenin tylysti 4–0.

Kanen Bayern-debyytti meni viime viikolla pahasti pieleen Leipzigin nöyryyttäessä joukkuetta Saksan Supercup-ottelussa 3–0-lukemin, mutta Bremeniä vastaan englantilaistähti osoitti arvonsa maalin ja maalisyötön turvin.

– Hän vaikutti peliin jatkuvasti, hän on yksinkertaisesti, todella, todella älykäs pelaaja. Hän tietää mitä hän tekee, ja hän on uskomattoman tarkka, Bayernin päävalmentaja Thomas Tuchel ylisti AFP:n mukaan.

Kane kehuu tunnelmaa

Kane, 30, nautti Bundesliiga-debyyttinsä tunnelmasta, jossa turvatarkastukset pettivät pahemman kerran.

Toimittaja Felix Tamsutin mukaan Bremenin poliisi lupasi ennen ottelua, että se ottaisi tiukennetut turvatoimet käyttöön estääkseen Bayernin kannattajia käyttämästä soihtuja perjantai-illan ottelussa. Toisen puoliajan alkaessa, lävähti koko vieraskatsomo kuitenkin punaisen savun peittoon.

– Tämä oli mahtavaa, molempien joukkueiden kannattajat olivat uskomattomia läpi ottelun. Hyvin erilainen tunnelma kuin joissain kokemissani Valioliiga-otteluissa. Vieraskannattajamme olivat loistavia, mutta hatunnosto myös heidän (Bremenin) faneille, hekin olivat mainioita. Nautin todella tästä kokemuksesta ja olen iloinen voitosta, Kane sanoi Sky Sportsille.

Kane edusti lontoolaisseura Tottenhamia juniorivuosistaan lähtien ja nousi seuran kaikkien aikojen maalintekijäksi (280 maalia 435 ottelussa). Kane voitti Valioliigan maalikuninkuuden kolmesti, mutta ei onnistunut johdattamaan lontoolaisjoukkuetta yhteenkään pokaaliin. Bayernissa pokaali näyttää todennäköiseltä jo tällä kaudella, sillä suurseura on voittanut Saksan mestaruuden 11 kertaa peräjälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat