Superhankinta onnistui välittömästi – Harry Kane syötti ja maalasi Bundesliiga-debyytissään: "Olin hermostunut"

Bayern Münchenin tähtihankinta Harry Kane oli välittömästi iskussa, kun hän pelasi debyyttiottelunsa Bundesliigassa Werder Bremeniä vastaan. Kane syötti Bayernin avausmaalin ja teki itse toisen joukkueensa 4–0-voitossa.

Sadan miljoonan euron siirtosummassa Tottenhamista Bayerniin siirtynyt Harry Kane ehti olla kentällä vain kolmisen minuuttia, kun hän oli jo lähettänyt joukkuekaverinsa Leroy Sanen läpiajoon iskemään müncheniläisten avausmaalia.

Bayernin maalinteko-ongelmia ratkaisemaan hankittu Englannin maajoukkuekapteeni iski itse Bayernin 2–0-osuman 74. peliminuutilla. Sane teki illan toisensa 90. minuutilla, ja Werder Bremenin kannalta tylyt loppulukemat 4–0 viimeisteli Mathys Tel pelin lisäajalla.

– Se oli hyvä ilta. Ottelu oli vaikea, mutta aloitimme hyvin aikaisella maalilla. Sen jälkeen (Bremen) teki homman vaikeaksi meille toisella puoliajalla, mutta sitten tein toisen maalin ja kaverit penkiltä hoitelivat lopun, Kane kuvaili.

– Olin hieman hermostunut ja jännittynyt. Vaikka se ei ollut ensimmäinen otteluni Bayernin riveissä olin hermostunut ennen ottelua. Minulla oli perhosia vatsassani, Kane kuvaili.

Bayern oli aloittanut kautensa 0–3-yllätystappiolla Saksan Super cupissa RB Leipzigia vastaan viime viikolla. Kane oli käynyt ottelussa kentällä toisella puoliajalla.

Lue myös:

    Uusimmat