Huomauttaisitko puolisollesi siitä, että hän on vähän lihonut? Miehet vastaavat

Milloin naisen ylipainosta tulee miehelle ongelma? Miehet vastaavat 0:25
Milloin naisen ylipainosta tulee miehelle ongelma? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Monenko kilon lihomisen huomaat puolisossasi? Missä vaiheessa sanoisit puolisolle asiasta, vai sanoisitko ollenkaan? Entä onko oma puolisosi huomauttanut sinulle painoasioista? Huomaako mies ylipäätään tällaisia asioita?" kysyy nimimerkki Mietiskelijä

Näin raati vastasi

"En tiedä sanoa kilomääristä. Mutta, jos vuosia menneet vaatteet alkavat kiristää, niin huomaan sen. En sanoisi mitään silti. Sitten puuttuisin, jos se vaikuttaisi terveyteen. Sittenkin koittaisi puhua terveyden kautta. Pyöreys ei ole pahasta."
– 39, naimisissa

"Niin pahalta kuin se voi kuulostaa, puolison lihominen voi vaikuttaa merkittävästi suhteen laatuun, nimenomaan negatiivisessa mielessä. Mies kyllä huomaa, jos parisuhteen aikana kiloja kertyy. Miksi emme pitäisi kunnosta huolta parisuhteen aikanakin?"
– 33, avoliitossa

"Ex-kumppanin paino vaihteli 10– 15 kiloa suuntaan ja toiseen suhteemme aikana, mutta ei se minua haitannut. Puuttuisin kumppanin painoon, mikäli se johtuisi huonoista elämäntavoista tai psyykkisestä sairaudesta."
– 33, sinkku

"Kyllä ne kilot huomaa, mutta missään olosuhteissa en siitä huomauttaisi. Vaimo huomauttelee kilojen puutteesta, mutta en toisen mieliksi halua kaljamahaa kasvattaa."
– 56, naimisissa

"Saa mennä 10 lisäkilon puolelle, kunnes sen huomaa. Kiloilla ei ole pitkässä suhteessa mitään merkitystä, ellei ala olemaan sairaanoloista lihavuutta. Pitkät ja hyvät suhteet eivät kaadu turhaan pinnallisuuteen. Pinnallisuus ei vie pitkälle suhteessa."
– 30, naimisissa

Alla näet seuraavan kysymyksen – mies, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat