Huomasitko tätä? Kilpakumppani näki Valtteri Bottaksen tärvelleen hänen kisansa: ”Missasi taas jarrutuskohdan”

Renault-kuski Esteban Ocon tuskaili avauskierroksen kolarointeja, jotka pudottivat hänet Turkin F1-kisan palkintopallitaistelusta aina pistesijojen ulkopuolelle. Ranskalaiskuski huomautti Valtteri Bottaksen osuneen häneen vielä startin jälkeenkin.

Ocon kamppaili sadekelin startissa kisan kolmospaikasta, kun hän osui yhteen tallikaverinsa Daniel Ricciardon kanssa. Tämä pakotti Bottaksen tekemään väistöliikkeen, jonka seurauksena myös Mercedes-kuski pyörähti radalla.

– Kisa oli valitettavasti erittäin vaikea. Sain lentävän lähdön ja se on mahtava asia. Se oli varmaankin paras lähtö, jonka olen saanut koko vuonna, Ocon selvitti kisan jälkeen RaceFans-sivuston mukaan.

– Lähdin tavoittelemaan kolmossijaa. Minun täytyy vielä katsoa video uudelleen, mutta ykkösmutkassa tapahtui valitettava kolarit. Lewis (Hamilton) oli Danielin sisäpuolella, sitten Daniel avasi ohjausta ja osui minua perään saaden minut spinnaamaan.

Vaikeudet eivät suinkaan loppuneet tähän. Ocon ja Bottas putosivat kamppailemaan paikoista joukon peräpäässä, kun taas tuli osumaa.

– Pääsin taas vauhtiin ja olin edelleen ihan hyvässä menossa. Sitten sain ysimutkassa osuman Valtterilta, joka missasi taas jarrutuskohdan, Ocon kommentoi.

– Se tapahtui siis kahdesti, mutta tällä kertaa minun piti mennä varikolle rengasrikon takia. Se haittasi kisaani täydellisesti.

Ocon kuitenkin onnistui nousemaan kisassa vielä 11. sijalle. Hän pääsi Bottaksen edelle tämän pyörähdeltyä vielä useamman kerran radalla. Bottas oli lopulta vasta 14:s.

Lue myös:

    Uusimmat