Hunksit julkaisivat uuden kalenterin – katso rohkeat kuvat!

Scandinavian Hunks 2013 -kalenteri julkaistaan tänään, katso rohkeat kuvat!

Scandinavian Hunksin Samuli Järvinen kertoi AVAlle uudesta rohkeasta kalenterista, joka julkaistaan tänään, 16. lokakuuta. AVA pääsi vierailemaan ja sai nyt ennakkoon nähdä miltä ensi vuoden kalenteri näyttää. Katso alta uudet kuvat!

Hyväntekeväisyyskalerin tuotoista Hunksit antavat osan valitsemalleen kohteelle.

Mikä oli kalenterin teemana tänä vuonna?

– Kalenterin teema oli puhtaasti paluu juurillemme eli mahdollisimman paljon Hunksia. Lisäsimme tänä vuonna kalenterikuviin rohkeutta ja paljasta pintaa, joten kuvat otettiin studiolla mahdollisimman läheltä ja tiukasti rajattuina. Vaikutteita on otettu muun muassa alusvaate- ja hajuvesimainos-maailmasta.

Miten juuri nämä komistukset valittiin kalenteriin?

– Kuvissa komeilevat Hunksit valittiin sattumanvaraisesti. Kuitenkin halusimme ehdottomasti, että uusimmat Hunks-komistukset: Kimmo ja Sauli ovat kuvissa edustettuina. He antavat kalenteriin tuoreen ja nuorekkaan henkäyksen. Kansikuvaksi olisi ollut useampiakin vaihtoehtoja, kaikkien kuvien onnistuessa niin hienosti, mutta lopulta päädyimme käyttämään kannessa tänä vuonna Janin kuvaa.

Millaista reaktiota toivotte yleisöltä?

– Tämä on omasta mielestämme kaikkien aikojen onnistunein kalenterimme ja haluaisimme sen koristavan mahdollisimman useiden ihmisten seinää niin kodeissa kuin työpaikoillakin koko 2013 kalenterivuoden. Toivon, että tästä tulee olemaan ehdottomasti tämän vuoden odotetuin joululahja!

AVA

Kuvat: Nana Simelius

Lue myös:

    Uusimmat