Hulvattomia eläinselfieitä! Tämän miehen matkakuvat ovat vertaansa vailla

Nämä ainutlaatuiset eläinselfiet osoittavat kuvaajan uskomatonta kykyä "puhua" eläimille. 

Irlantilainen Allan Dixon ei ole ihan tavallinen reissaaja. Tämän miehen matkakuvat nimittäin aiheuttavat katsojissaan sekä hilpeyttä että ihmetystä.

Tämä maailmanmatkaaja kuvaa hauskoja kuvia itsestään yhdessä eläinten kanssa. Hän on julkaissut Instagram-tilillään lukuisia kuvia ympäri maailmaa Irlannista aina Australiaan saakka.

Yksi kuva vaatii useiden tuntien työtä

Dixon on kehittynyt eläinkuvissaan jo lähes ammattilaiseksi, sillä hänellä on uskomaton kyky ”puhua” eläinten kieltä. Kuvat osoittavat, että hänellä on hämmästyttävä kyky ystävystyä lähes minkä tahansa tapaamansa eläimen kanssa.

Hän käyttää kuvatessaan äärimmäistä varovaisuutta ja kertoo viettäneensä useita tunteja eläinten seurassa saadakseen eläinten luottamuksen puolelleen. Dixon kertoo Bored Pandan haastattelussa käyttäytyvänsä rauhallisesti ja rennosti eläinten seurassa, jolloin luottamus syntyy yleensä viiden tunnin aikana.

Kuvaaja antaa omat vinkkinsä heille, jotka haluavat toteuttaa tämän kaltaisia eläinselfieitä.

–  Ensiksi pitää olla hyvin varovainen, ettei järkytä tai provosoi eläintä. Kun käyttäydyt rauhallisesti, tulokset ovat kultaa. Varmista myös, ettei kyseessä ole krokotiili, Dixon kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lue myös:

    Uusimmat