Mainos

Hulvattoman hauska koulukuva

Koulukuvat ovat aina samanlaisia: harmaa tausta, vieno hymy, räps. On aika tehdä asialle jotain!

Pukeudu parhaimpiisi, neuvoo Wikihow.com. Voit myös liioitella ja laittaa yllesi jotain hullua, värjätä hiuksesi tai laittaa niihin hassun pinnin juuri ennen kuvausta. Voit myös ottaa mukaasi pehmoeläimen, joka istuu olallasi.

Harry Potter -fanit maalaavat otsaansa salaman, supersuloista kuvaa hakevat taas sydämen. Muusikot voivat kantaa mukanaan soittimiaan tai mp3-soittimen luureja.

Kun menet yksittäiskuvaukseen, hymyile aluksi, jotta suuri suunnitelmasi ei paljastu. Juuri kun salama välähtää, tee hauska ilme, näytä peace-merkkiä sormillasi tai väläytä leveä pepsodent-hymy. Treenaa ilmeitä peilin edessä edellisenä iltana.

Kuvaa voi piristää myös erilaisella poseerauksella: nojaa leukaasi käteesi, näytä mietteliäältä tai nosta olkapäitäsi hieman.

Hassuttelua kasassa

Jos otatte kaverikuvan, pukeutukaa teeman mukaan! Myös koko luokan voi kenties suostutella pukeutumaan, jos yhteishenkenne on hyvä. Esimerkiksi aurinkolasit tai huivi ovat asusteita, jotka jokainen löytänee kotoaan.

Kaverikuvassa voi myös istua sylikkäin kasassa, hassutella tai ilmeillä vapaammin.

Useimmilla kuvaajilla on nykyään läppäri, jolta juuri tallennetun otoksen voi esikatsella. Kuvaaja saattaa vaatia uutta kuvaa, jos pelleilet liikaa! Lievä hassuttelu on eri asia kuin koko kuvan pilaava törkeily.

Jos vanhempasi eivät lämpene hauskoille kuvillesi, kerro, että ne kuvastavat persoonallisuutesi keveää puolta. Voit myös tarjoutua maksamaan kuvasi itse.


Helmi myös Twitterissä, tutustu!

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: Wikihow.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.