Mainos

Hulppeita kattoterasseja ja kiinnostavia sisustuksia - katso parhaat palat huomenna alkavilta Asuntomessuilta

Asuntomessukohteiden ovet avautuvat perjantaina yleisölle. Taloissa on kiinnostavia uusia materiaali- ja sisustusratkaisuja, hulppeita terasseja ja upeita jokinäköaloja.

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut

Porin Asuntomessut avaavat ovensa yleisölle huomenna perjantaina. Porin Karjarannassa nähtävillä on yhteensä 34 messukohdetta, joihin kuuluvat pientalojen ja rivitalon lisäksi senioreiden hoivakoti Villa Luoto ja Pilkkeen tiedepäiväkoti Välke. Lisäksi messukohteina nähdään tulevaisuuden liikkumisen kohde ja Telian älykoti.

– Porin Karjarannan messualue on suunniteltu yhdistämään eri sukupolvien tarpeita. Asuntomessujen tavoitteena on, että Poriin syntyy maailman paras asuinalue. Asuminen muuttuu ja asuinalueiden suunnittelussa tulee huomioida asukkaiden hyvinvointiin vaikuttavat tekijät myös itse asuntojen seinien ulkopuolella. Tänä vuonna Porissa olemme ottaneet ison askeleen koko asuinaluetta koskevaan kehitykseen, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala.

Asuntomessujen avajaiset 6.7.2018

· Messujen avaussanat lausuu runoilija ja tasavallan presidentin puoliso Rouva Jenni Haukio.

· Avajaispuheen pitää ministeri Kimmo Tiilikainen.

· Avajaispäivän asumisesta keskustellaan SuomiAreena goes Asuntomessut -tilaisuudessa. Valtakunnallisten Asuntomessujen avajaisia juhlitaan koko viikonloppu, kun lauantaina pidetään ensimmäinen neljästä pidennetystä illasta, jolloin messukohteet ovat avoinna kello 21 saakka ja koko alue kello 23 asti.

· Muutoin Asuntomessut Porissa ovat avoinna yleisölle kuukauden ajan päivittäin kello 10-18.

· Ennakkoliput ovat myynnissä Lippukaupassa edullisemmin vielä torstaina 5. heinäkuuta.

· Lisää tietoa Asuntomessujen sivuilta.

– Haluamme käydä asuntomessukuukauden aikana myös laajaa keskustelua eri toimijoiden ja asiantuntijoiden kanssa siitä, miten ratkaisemme tulevaisuudessa asumisen hyvinvoinnin haasteita Suomessa. Tänä kesänä nostamme Porin keskiöön suomalaisen asumisen tulevaisuuden osalta.

Karjarannan messualue on erilainen muutenkin kuin hoivakodin ja päiväkodin osalta. Alue on kiinni kaupunkirakenteessa ja kaikki elämiseen tarvittavat palvelut ovat lähellä.

– Tiiviiseen ruutukaavaan kaavoitettu alue on myös jotain, mitä ei ole messuilla pitkään aikaan nähty, sanoo projektipäällikkö Kari-Matti Haapala.

Messusovellus

· Asuntomessujen uusi mobiilisovellus auttaa kävijöitä suunnistettaessa alueen palveluihin ja messukohteisiin.

· Mobiilisovelluksen avulla messukävijä saa tietoonsa kaiken messujen oheisohjelman ja pysyy näin hyvin kärryillä siitä, mitä kunakin päivänä Asuntomessuilla tapahtuu.

· Asuntomessut-mobiilisovelluksen voi ladata joko AppStoresta tai Google Play –kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja