Huippusuosittu rap-artisti Bad Bunny vihjailee lopettavansa uransa

Huippumalli ja realitytähti Kendall Jennerin ex-rakas julkaisi Instagramissaan mystisen viestin. 

Pian tuoretta musiikkia julkaisevan latinoräppäri Bad Bunnyn eli Benito Ocasion julkaisema Instagram-julkaisu on hämmentänyt faneja. Mies julkaisi Instagraminsa tarinat-osiossa espanjankielisen viestin, jossa hän vihjaa musiikkiuransa lopettamisella.

– Ette tiedäkään kuinka kauan olen odottanut tätä hetkeä. Olitte ensimmäiset, jotka kuulevat tämän albumin, ja ensimmäisiä, jotka kuuntelivat musiikkiani yleensäkään, Ocasio kirjoitti julkaisussaan.

– Nämä kolme konserttia päättävät aikakauden urallani ja elämässäni, ja se ruokkii sieluani, että tiedän teidän olevan mukanani elämässä sitä.

Artistin fanit tulkitsivat julkaisun tarkoittavan miehen jäävän eläkkeelle. Sosiaalisen median palvelu X vilisi fanien kommenteista liittyen miehen mystiseen ilmoitukseen.

Ocasio on pysytellyt viime aikoina enimmäkseen poissa julkisuudesta. Latinoräppärin ja Kendall Jennerin parisuhde päättyi joulukuussa 2023 vajaan vuoden seurustelun jälkeen. 

Ex-parin välit näyttävät kuitenkin lämmenneen viime aikoina, sillä Jenner ja Ocasio on spotattu useasti toistensa seurasta.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat