Huippumalli Irina Shayk pisti itsensä likoon: Miten uhkarohkea asuvalinta!

Onko tässä kenties Cannesin elokuvafestivaalien rohkein juhla-asu? Kuuluisa uimapukumalli Irina Shayk valitsi punaiselle matolle asun, jonka kaltaisen vain harva uskaltaisi pukea ylleen salamavalojen eteen.

Kyllä kelpaa hymyillä! Huippumalli Irina Shayk, 27, edusti Cannesin elokuvafestivaaleilla All Is Lost -elokuvan ensi-illassa iltapuvussa, jonka vain ani harva uskaltaisi ylleen sujauttaa. Jos 55-vuotiaan Sharon Stonen asu oli rohkea, Irina Shaykin asuvalintaa voisi kuvailla suorastaan uhkarohkeaksi.

Venäläissyntyinen huippumalli oli valinnut punaiselle matolle Roberto Cavallin mustan, läpikuultavan iltapuvun, jonka erikoiset leikkaukset paljastivat autuaasti – ja jokseenkin muodikkaasti – kylkeä sekä pallean seutua. Kameroille maireasti hymyillyt uimapukumalli vaikutti kuitenkin olevan kuin kala vedessä näinkin paljastavassa asussa: kyseisen iltapuvun kanssa ei voinut pitää rintaliivejä, mutta se ei tuntunut huippumallia sen suuremmin huolettavan.

Yli viikon kestoisilla elokuvafestivaaleilla muita Roberto Cavallin luomuksia on nähty myös muun muassa laulaja Kylie Minoguen, näyttelijä Sharon Stonen sekä mallien Alessandra Ambrosion ja Liu Wenin yllä.

66th Annual Cannes Film Festival – lue kaikki tapahtumasta:


AVA / Katri Koskinen

Lähde: DailyMail, Huffingtonpost.com

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat