Huippukuntoisella Kike Elomaalla erikoinen ruokailurytmi: ”En ole syönyt päivisin kuuteen vuoteen”

Kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa paljasti erikoiset ruokailutottumuksensa vieraillessaan Putouksessa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa, 61, oli mukana Putouksen viidennessä suorassa lähetyksessä. Hän vieraili muiden ajankohtaisten politikkojen kanssa Putouksen suuressa hahmotentissä.

Elomaa tunnetaan politiikan lisäksi myös hyvästä kunnosta ja näyttävästi treenatusta vartalostaan. Elomaa tunnustaa syövänsä joka aamu samanlaisen aamupalan.

– Syön aamupalan aina rauhallisesti. Siihen kuuluu pieni lasillinen Aloe vera -juomaa, vettä, kahvia, kaksi paahtoleipää, joihin tulee paljon voita ja juustoa. Tällä jaksan koko päivän, sillä en syö päivisin. En ole syönyt kuuteen vuoteen päivisin kunnon ruokaa. Iltaisin syön vatsan täyteen, Elomaa paljastaa ruokailutottumuksistaan.

Kovakuntoinen kansanedustaja ei ole ehtinyt työkiireiden vuoksi satsata viime aikoina varsinaiseen treenaukseen.

– En jaksa arkisin urheilla. Istun koko viikon ja se on kropalle vaikeaa. Viikonloppuisin treenaan sarjoja 50 kg painoilla.

Ennen kuin Elomaa valittiin eduskuntaan, hän ehti tehdä pitkän uran urheilun parissa. Elomaa on yksi Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmista kehonrankentajista. Hän myös voitti vuonna 1981 Miss Olympia -tittelin.  Elomaa on toiminut kansanedustajana vuodesta 2011 saakka.

Putous lauantaisin klo 19.30. MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat