Mainos

Huippukokki paljastaa: Tämä on täydellisen pizzapohjan salaisuus

Makuja-osion Sivumaku-blogissa perehdytään tällä viikolla täydellisen pizzan salaisuuteen.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili blogissaan neljää erilaista tapaa valmistaa täydellista pizzaa. Pizzaviikon aikana Kinnusen uunissa paistuivat muun muassa herkullinen pikapizza sekä Australian Master Chef -ohjelman antamien oppien mukaan valmistettu lätty.

Kolmantena kokeiluna Kinnunen valmisti pizzataikinan kuuluisan roomalaisen pizzakokin Gabriele Boncin oppien mukaan. Täydellisen pizzapohjan salaisuus piilee Boncin mukaan kylmäfermentaatiossa.

– Mies tuli tunnetuksi muun muassa Anthony Bourdainin piipahdettua sarjassaan Boncin pitämässä Pizzarium-raflassa. Bonci kohottaa taikinan kylmäfermentaatiolla eli taikina laitetaan kohoamaan jääkaappiin eikä lämpimään paikkaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.