Huippubloggaaja Sara Vanninen joutui laittamaan hääsuunnitelmat uusiksi: "Hyvällä säkällä päästään naimisiin"

Suomen kovatuloisimpiin bloggaajiin kuuluva Sara Vanninen kilpailee Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. 

Bloggaaja-vaikuttaja Sara Vanninen tunnetaan parhaiten blogistaan Sara Tickle, joka kulki vuosien ajan nimellä Tickle Your Fancy. Vanninen nähdään ensimmäistä kertaa television puolella helmikuun lopussa alkaneen Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman myötä.

Vanninen kertoi MTV Uutisille Selviytyjien etäpressissä yllättyneensä ensimmäisen tv-hommansa myötä muun muassa tuotantojen suuruuksista. Isot puitteet toivat oman jännityksensä myös kisoihin. 

Kovaksi palaksi Selviytyjät-matkalla osoittautui kuitenkin kylmyys. Erittäin kovassa kunnossa fyysisesti oleva Vanninen on myös tottunut treenaamaan jatkuvasti tiettyyn tasoon yltäen, joten yllättävän raskaaksi osoittautui perustarpeiden kuten hyvien yöunien sekä tarpeeksi kattavan ravinnon puuttuminen. 

– Siinä vaiheessa se tasokin myös tippuu niissä suorituksissa, niin se oli ehkä aika kova pala kyllä itselle. Sitten se energia mitä sai, meni lähinnä siihen kehon lämmittämiseen. 

Ennen Selviytyjät-matkaansa Vanninen palkkasi eräoppaan opettamaan hänelle tärkeimpiä taitoja, joita luonnossa selvitäkseen tarvitsee. Vanninen kertoo, että monet opitut asiat ovat mielessä yhä ja kaipuu luontoon on pysynyt elämässä. 

– Nautin niin paljon siitä luonnosta ja siitä nimenomaan, ettei ole mitään laitteita. Ollaan tehty kyllä patikointeja sen jälkeenkin, ehdottomasti se vaan lisäsi sitä fiilistä. Parin kuukauden breikin jälkeen oli ihan kiva mennä metsään taas, Vanninen kertoo nauraen. 

Selviytyjien ulkopuolella Vanninen elää tällä hetkellä jännittäviä aikoja, sillä hän suunnittelee tällä hetkellä häitään, jotka oli tarkoitus järjestää huhtikuussa. Koronatilanteesta johtuen on erittäin epävarmaa tällä hetkellä, miten juhlat tullaan pitämään. 

– Hyvällä säkällä päästään naimisiin ja sitten kokoonpano ketä tulee, on vielä vähän epäselvä. 

Häiden suunnitteleminen ja mahdollinen siirtäminen ovat aiheuttaneet paljon stressiä Vanniselle, mutta toisaalta hän ei harmittele asiaa liikaakaan. 

– Toki harmittaa se, ettei ole päässyt samalla tavalla fiilistelemään eikä se järjestely ole ollut samalla tavalla kokemus kuin olisi toivonut. Mutta tärkeintä loppupeleissä kuitenkin on vaan se, että päästään naimisiin. 

Vaikka häitä ei voitaisi juhlia tänä keväänä isommalla porukalla, on Vanninen suunnitellut, että pidetään juhlat sitten myöhemmin, kun se on mahdollista ja kaikille turvallista. 

– Bileiden aika tulee vielä, ja sittenhän se vasta mahtavaa onkin, kun saa juhlia ja saa kutsua ison porukan kasaan. Sitä odotellessa sitten vaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja